Диета – ден 8

Днес ми е 8-ми ден от диетата. Вчера започнах втория етап, при който се поемат и малко зеленчуци. В първия вариант направих няколко грешки и ефектът беше малък. Сега ще продължа с втория етап като 3 дни ще е като преди и 3 дни ще има и малко зеленчуци. Вече съм си набелязал няколко рецепти от блогът, който Angua ми предложи.

8 коментара

 1. Моля да се има предвид, че този блог (а.к.а. блогосайт) http://dukanskirecepti.wordpress.com/ НЕ Е МОЙ! Аз съм просто дежурна по блог в момента и прехвърлям рецепти и мнения от специални теми във форума на БГ-МАММА, както и правя някои редакции на правописните и пунктуационни грешки! Има още много други хора, които се трудят, за да съществува блогът в този му вид!!!

  Блогът е създаден от Лаис, останалото го пише на първата му страница (Въведение).

  Моля, ако има възможност, Вашето изказване да се коригира!

 2. 🙂 поправих го. Впрочем ме успокоиха, че първата седмица така или иначе ефектът е малък. Дано нататък да има по-голям ефект.

 3. Ако режимът се спазва стриктно във всичките му фази, ефект има.
  Всяко нарушение удължава срока на режима.
  Не забравяйте д апиете много вода!
  Успех!

  Господин Апостолов е наш познайник от блога – пише предимно глупости, вкл. грозни обиди, които се налага да изтриваме. Очевидно не е прочел дори резюмето на режима, камо ли да го е спазил – то си личи от изказа му… Но негово право е да пише каквото иска и където го пуснат…

 4. Няма проблем с тая работа – не съм се засилил толкова. Само да не вземе да ти олекне куфара от манджата още по пътя за вкъщи 🙂 Впрочем Пепелов е свалил 16 кг.

 5. Ох, недей че вкъщи има много вкусни неща, които не мога да ям. И пиене има доста. Якото обаче е, че за рождения ще мога да пия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.