Диета – ден 2

Трети ден от диетата. Днес пак съм 81.5 кг. Ядох само пиле и мляко цял ден. Сега ще си правя някакво пуешко. Чувствам се добре. Малко по-уморен съм от обикновено, но предимно физически. Хубавото е, че психически ми стига енергията, защото цял ден решавах диференциални уравнения за стабилност на модели в симулации. 🙂

Трябва да благодаря и на Angua, че ми прати книга за диетата ми. Ще гледам да я прочета до петък. Хубаво е да знам повече подробности и то най-вече за да си разнообразя повече менюто. Това не само ще ми помогне да мина по-лесно диетата, но и ще помогне на баланса на организма ми.

6 коментара

 1. Само не забравяй достатъчно вода – мин. 1,5-2 л. на ден.
  Единствените хора, които са си докарали здравословни проблеми от режима, са тези, които не пият вода.
  В книгата го пише на няколко места – много вода, много вода!

  Успех.

 2. Ами аз по принцип винаги пия по 3-4 литра на ден. Това изключва соковете и безалкохолните, разбира се, защото те само затормозяват бъбреците с тези оцветители.

 3. Това с меренето през 6 часа може само да те демотивира. В рамките на 1 седмица теглото ми (мерено сутрин веднага след ставане) варира между 75 и 79 кг – смятай каква информация ти носи твоето мерене 🙂
  Мерси се веднъж седмично – достатъчно е.

 4. Според мен най-добре е тегленето всеки ден, сутрин, на гладно, след 00, без дрехи. И си записвай 🙂
  Помага за мотивацията и при включването на непознати храни.

  През деня не си струва, защото си с дрехи, ял, пил и т.н.

 5. Е аз се меря сутрин след ставане и вечер преди лягане. Просто ставам към 10-11 🙂 Днес ядох някаква имитация на рачешко, но беше бяло месо на риба. Много ми хареса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.