Днес

Днес е 29 Март. Вчера имах имен ден, но не го празнувах. Има малко обърквация около тази тема, но така или иначе празника не е толкова известен. Бях на работа цял ден. Опитвах се да подкарам axis2 среда като bundle в server-sive equinox, който пък да е в tomcat. Успях, но ще ми се отели вола докато оправя конфигурациите. Шефа ми тази седмица е на конференция, а явно и другата също. Това е лошо, защото сериозните дизайнерски решения не мога да ги взимам сам, защото съм практикант, а и не са ми обяснили по-голямата картинка на нещата за да се ориентирам. Въобще скучни работи.

Другата седмица започват лекциите. Бая ще се поозоря този семестър – трябва да взимам 38 кредита в 7 лекции, от които 5 имат домашни всяка седмица към тях, а единия е всъщност проект, които ще ми отнеме по един цял ден на седмица. Отделно трябва и да ходя на работа. Просто не ми се мисли. Определено някои лекции ще изгорят. Първо, че просто няма смисъл да се ходи на тях, защото ти четат от книгата, второ защото нямам изискване за присъствие и трето, защото все пак ми трябват два свободни дни да ходя на работа.

Тъй, оплаках се 🙂

Сега си чакам резултатите от последните два изпита от миналия семестър. Три ги взех, но единия нещо не са го отбелязали и ще трябва да ходя да се разправям с проф-а. Хубавото е, че ще си почина малко от стреса от сесията и от началото на семестъра – по Великден ще се върна в БГ за 10 дни. Ще видя нашите, сестра ми, баба и дядо и ако остане време, с баща ми може да направим един поход. Много ми се хайманосва. Ама много.

Иначе какво – времето тук е кофти както винаги. След изненадващият сняг преди няколко дни, днес е слънчево, но по-немски. Това означава, че грее слънце и под него ти е топло, но мръднеш ли малко на сянка или влезеш ли на закрито – веднага измръзваш. Явно слънцето не огрява навсякъде еднакво.

А, още не съм решил дали искам да правя магистърска след бакалавърската или да се върна да бачкам веднага в БГ. Трябва да реша до края на този семестър, че после няма да има време да организирам което и да е от двете. Ще видим.

[tags]боян, днес[/tags]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.