Малко макро фотография

Най-накрая проучих опциите на фотоапарата и май снимките стават по-сносни. Поне така си мисля. Та ето няколко неща от мен.

Последната не е макро, но ми харесва и затова я включих. Още подобни може да видите в този и този сет и въобще в страницата ми във Flickr.

[tags]фотография, макро[/tags]

7 коментара

  1. Доста са добри! Най- ми харесва лампата и тревата с жълтите цветя на заден план! 🙂

  2. Благодаря! Много се кефя да снимам трева и цветя. Затова във Flickr имам отделна категория „Цветя и светлина“. Поканиха ме в няколко групи там и имам една снимка с два „My winner“ медала. Това е група, която има класация за най-добри снимки и всеки може да даде само два медала на снимки, които харесва. Бях доста учуден, че ги получих, защото това беше просто една снимка от почивката ни в Португалия.

  3. Абе, защо апаратите още не снимат в widescreen формат, като бил по подходящ за гледане? Или на производителите им е по далавера да правят widescreen?
    Извиняаи за офтопика, просто ми хрумна докато гледах. Тревата наистина е много добра.

  4. Не съм работил с widescreen формата, но предполагам, че просто този формат се е наложил. Освен това на моя Canon има опция да снима в widescreen, но в общи линии това означава, че само ще отреже снимката да е по-широка. Вече за широкоъгълна фотография си има отделни обективи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.