Насам, натам

След около час заминавам за Хановер за Cebit. Бях там и миналата година, но не видях много. Тази имам план с определени неща, които искам да видя и се надявам да ми стигне времето. Едно от тях са българските щандове, които са концентрирани в пето хале. Интересно ми е какво са направили. В същото хале е и Linux парка. Преди това обаче е четвърто хале със SOA world. Въобще на тези две места ще се въртя най-много. После може да разгледам телефоните, лаптопите и RFID раздела. Щеше ми се да мина през щанда на Skype, но нещо не го намирам в указателя. Миналата година се бяха представили доста зле.

Както може да се очаква, ще правя много снимки. Заредил съм се с резервни батерии за всеки случай. Сигурно ще ги кача във Flickr в неделя. Добре, че се вслушах в съветите и си взех такъв, който работи с AA батерии.

Впрочем, харесах си телефон – Samsung P310.

7 коментара

  1. Що пък точно тоя Самсунг? С какво толкова те впечатли?

  2. Чакаме снимките с нетърпение! Телефонче само Nokia 😉

  3. Снимки направих доста. Сега ги свалям, а утре ще ги кача. След панаира бях на рожден ден и не си знам името направо. Счупих си краката от ходене 8 часа и после денсене още няколко. Утре ако успея да стана от леглото па на.

  4. В Германия не зная точно как вървят телефоните, но при никакви обстоятелства не ти препоръчвам да си взимаш Самсунг. Първо поне според мен като телефони не са на добро ниво ( меню, възможности, звук). Второ на цената на един самсунг почти винаги можеш да намериш нокиа или сони ериксон с много повече и много по – добри функции. Единственото, което е добро при Самсунг е дисплея (и от към цветове и от към резолюция…. че даже ако щете и камерата), но доколкото съм те опознал от блога ти се интересуваш от фотография и си носиш фотоапарат почти винаги… това прави камерата на телефона ненужна екстра… а както казах по горе тя е (според мен) единсвената по – съществена екстра на самсунг. Не зная г/д телефон на каква цена търсиш, но в момента един от най-добрите що-годе евтини телефони са и http://mobile-review.com/review/nokia-6120-en.shtml … аз лично съм с нокиа 6120 и съм изключително доволен и в близките 2 години няма да я сменям 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.