Оригиналният край на „I am legend“

Доколкото разбирам в този си вид филмът е щяло да бъде по-близко до книгата. Наистина е доста по-драматичен, но изглежда са избрали да завърши различно, защото не са знаели как ще реагира публиката. За мен и в двата варианта филмът е жесток.

Източник: firstshowing.net

5 коментара

  1. Заклевам се, филмът беше толкова акан, че направо ви се чудя как може да го харесвате…

  2. Заклевам се че това е един от най-хубавите филми, които съм гледал. Е наистина ми се обърна малко корема когато Робърт умря долу и за това този финал повече ми допада. Филма е изключително стойностен, аз му се възхищавам.

  3. Филма беше супер, въпреки че експлоатираше старата тема за апокалипсиса базиран на био технологиите. Смит игра много добре. В касовите филми рядко се срещат толкова дълги сцени и монолози. Това е защото се изисква много силна игра на актьора за да се получат.

  4. любовна драма?! gimme a break! този финал е покъртително глупав, нищо общо с това, което показва филма за darkseekers или както там им беше названието на изродите, а и като цяло филмът е доста посредствен. силни монолози?! шегаджия… поредната холивудска полюция.

  5. Края не показва една любовна драма, а социална интеракция между мутантите на ниво, което ние възприемаме за човешко. В онзи момент, доктора разбира, че е грешил за мутантите и те не са безмозъчни зверове, а друго ниво на еволюцията. А и както казах, този край доближава екранизацията повече до книгата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.