5-ти сезон на House

Очаквам го с нетърпение. Пише, че ще пуснат първия епизод на 16-ти Септември, значи към 18-ти ще е в Арената. Припомням, че в последния епизод Амбър почина отчасти заради Хаус и сега всичко е с главата надолу. Снимките, които виждате тук са от фотосесия-промоция на новия сезон.

12 коментара

  1. Neznam za Arena-ta no v Zamunda izlizat chas sled izlachvaneto im v Amerika! Az ot tam gi gledam ili prez YouTube kogato ne mi se 4aka da svalq neshto, no ka4estvoto e malko tcykkk… 🙂

    Vij nqkoi drugi show-ta koga zapo4vat:

  2. Доста добре си ги изкарал. Браво.

    Наистина излизат няколко часа след щатите, но в щатите ги дават обикновено в 19-20 часа, което при нас е някъде рано сутринта на следващия ден. Това означава, че като пусна торента някъде по обяд и докато успея да се преборя за трафик с останалите две-три хиляди фенове, излиза, че го гледам вечерта. Така първия на Хаус ще го гледам на 17-ти. Понякога се случва да ги забавят и затова оказах ориентировъчно 18-ти.

  3. Хайде сега, „Амбър почина отчасти заради Хаус“! Много се дразня на такива неща, да не би Хаус да предизвика катастрофата, или пък да е знаел предварително? Недейте така, моля 🙂

    BTW, тия дни в замундата пуснаха на 3ти и 4ти сезон допълнителните материали от DVDтата, доста са интересни, препоръчвам 🙂

  4. Е хайде сега да не спорим за сериала. Реално ако не беше такъв задник, нямаше да се наложи тя да го прибира и да се случи цялата редица от събития. Ако не беше такъв задник нямаше да го има и сериала всъщност. Уилсън определено има да му се сърди половин сезон.

    Впрочем първиа епизод на втория сезон на Greek се появи днес в Арената. Идеята беше да е летен сериал, но изглежда е бил толкова успешен, че продъжиха първия сезон и го направих зимен. Препоръчвам го като леко и неангажиращо сериалче.

    Якото е, че Heroes ще започне след сесията ми и няма да ми пречи. Така остава само House, но там са 2-3 епизода – точно за почивка между изпитите.

  5. То не е спор за сериала, това си е човешка ситуация. Защитавам тезата, че всеки е отговорен за постъпките си, освен ако не е във вражески плен, където разбираемо е леко ограничен, хехе.
    Та Амбър да не е ходила, не я е карал насила.

  6. Така е, но ако някой кара с превишена скорост, катастрофира лошо и спътниците му починат, няма ли да го обвиняваш? По твоята логика проблемът си е на пътниците, че са се качили в колата и че не са му правили забележка да намали. В такива случаи и двете страни имат вина, ако въобще търсим такава.

  7. Честно казано – не, с едно изключение и то е ако вози дете/деца.
    И не говорим за вина, а за отговорност.
    Но по принцип, примера ти е некоректен, отнесен към ситуацията в сериала.

    Приеми го така: Неделя е, ти се излежаваш с кеф, и ти се обажда няква мацка, вика аре с мен да се разходим в парка, виж каква прекрасна утрин е! А на теб хем ти се лежи, хем пък ще ти е кеф да се разходиш с девойката.
    Ето тук е момента, в който ти си този, който предопределя събитията.

    Вар 1. Лежането вече не ти се струва толкова привлекателно, ставаш, излизаш, и на тротоара пред вас, те премазва КАМАЗ!

    Вар 2. Викаш си, майната и, ще си доспя, и доживяваш до следващата седмица, когато се задавяш с лъжица бяло сладко и гушваш смокинята.

    Вар 3. Отебаваш разходката, обръщаш се на другата страна и в този момент самолет на Bulgaria Air, ръководен от напет египтянин, се забива в кооперацийката ти, killing everyone.

  8. Опа, забравих си финала.
    Та въпроса е, косвено отговорна ли е девойката за смъртта ти във вар. 3, заради това, че не е била по-убедителна?

  9. Прав си, но изказването ми беше от гледната точка на Уилсън. Обективно погледнато никой не е виновен. Всеки може да умре винаги и навсякъде. Субективно обаче близките обвиняват тези, които косвено са причинили смъртта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.