Снимки от офиса

Ето къде работя. От днес съм с два монитора, но няма да е за дълго – най-много 2-3 седмици. Така трябва да се работи. Свърших с 50% повече работа, защото не трябваше да прехвърлям постоянно по 20 прозорци и менюта. Идеално е за Eclipse – един екран за кода и друг за списъците. Особено като се разработват plugin-и. В центъра на стаята се вижда дървото. Внася много приятна атмосфера в стаята. Това ми напомня утре че трябва да го полея. Четвъртата снимка съм аз в отражението на прозорците. Едната стена е изцяло прозрачна с малка тераса за пушене. Яко е, но през лятото става супер жега. Петата снимка е на календара – още е празен и затова го показвам. Там са ни отбелязани празниците на всички страни, с които компанията работи и по-важните събития. В началото на Март ще има CeBit в Хановер. Да се надяваме, че и тази година ще го видя. Ето снимките от миналата тук и тук. Накрая се вижда кухненският бокс. Общо взето кафе машината е най-интересна там. Яко е, че е наблизо и не трябва да се разхождам много.


Ето и още две галерии със снимки от офиса:

  • Гледката от работното ми място
  • Пожар в склад за гуми близо до офиса
  • [tags]снимки, офиса, работа[/tags]

    6 коментара

    1. Само тая бутилка „бира“ разваля идилията…
      btw – ше взема и аз да щракна работното си място. Много прилича на твоето, само дето нямам дръвче. В старата работа имах, ама го оставих там – стана над 3 метра и беше малко трудно да го местя…
      P.S. И да вземеш малко да си подредиш бюрото, а?

    2. На първите две ти е избягал White баланса ;).

      А за подреждането – то като гледам, няма какво да се подрежда на това бюро. 2 листа на кръст :(.

      Поздрави Ему

    3. Бутилката е от газирана вода. Открих, че се разсейвам по-малко като пия вода докато пиша. Всъщност има официални изследвания върху деца от детската градина по темата.

      А това на бюрото му се вика креативен хаос. Пък и това е нищо – да видиш при колегите какво става. Така или иначе повечето разпечатки бързо отиват в коша, защото ми трябват само на момента.

    4. Много си е подредно даже, никакъв хаос не виждам… 😉

      А още по-яко е да се работи на три монитора, само не знам, май на компютър само с една видеокарта 2x монитора е максимумът… 🙂

    5. Може и на три – трябват ти само две видео карти. Не знам дали обаче е удачно. Два монитора по 21 инча ми изпълват изцяло полезрението. При три врече трябва да въртя стола. Може би е нужно на борсовите играчи, където трябва да получаваш по много информация много бързо. Другият вариант е на единият монитор да ти е само комуникацията с останалият свят – мейл клиент, skype, msn и тем подобни.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.