Обамамания

Това са все кадри от компанията в Darmstadt, Германия, в която работя. Често в столовата има „седмица на нещо си“. По време на последното световно имаше ястия от всички държави финалисти. Сега в чест на встъпването на длъжност на Обама, има седмица на американската кухня. Интересно е, че май няма да има хамбургери и нъгети. Цялата столова беше ошарена с американски знаменца и плакати на Обама. Всички са полудели.

p190109_1218_450

p190109_1222_450

p190109_1226_450

p190109_1300_450

Снимките могат да бъдат видяни и във Flickr.

7 коментара

  1. Pingback: Боян Юруков
  2. Pingback: Боян Юруков
  3. Хмдаааа
    Това потвърждава мнението на много американци около мен – Обама ще бъде чуден президент за всички други, само не и за САЩ :-S

  4. Дано – на страшно горещ стол ще сяда. Има доста място за мърдане, но и много мечти за разбиване. Ще видим какво ще направи през първата година. Във всеки случай ще му е по-лесно от гледна точка на международни отношения, защото хората са добре настроени към него.

  5. Здравей.

    Намирам блога ти интересен. Заангажиран си с мнението ти.

    Пиша да те питам: от къде и как си плъзнал иконите на информативни сайтове под заглавието – социални?

    Благодаря ти за отговора и успех в работата ти.

    Silence

    П.П. Може би една снимка от тебе, усмихнат, би била по-заговаряща. Усмихването не е предимство само на жените.

  6. Благодаря за добрите думи 🙂

    Става дума за иконките на социалните сайтове, нали? Всички съм ги правил сам – взимам оригиналната и на Gimp я оформям, оразмерявам и изчиствам. Всъщност не всички мои социални сайтове са там, а най-посещаваните. Като (и ако) ми остане време ще гледам да добавя подобни иконки и за „Инициативи“, че вече участвам в около 10-тина.

    За снимката – съгласен съм . Тази която виждаш в коментарите ми е доста сериозна. Ще ми се да си направя една професионална фото сесия, защото напоследък все повече ми трябват, а и да си погъделичкам егото. Няма обаче да стане скоро като гледам. Рядко ми излизат хубави снимки като се снимам. Обикновено излизам като полу-идиот, полу-мутра. Като попадна на нещо по-добро и актуално от това, ще я сменя веднага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.