Още малко до края на гласуването за БГ Сайт

Остават 22 часа до края на гласуването за БГ Сайт. Журито на БГ Сайт ме номинира за наградата им в категория „Личен блог/сайт“ и смятам, че имам добри шансове да изляза ако не на първо място – то поне със сребро.

Наградата на публиката обаче е съвсем различно нещо и зависи изцяло от вас. Защо смятам, че трябва да ме подкрепите, описах преди месец тук. Може да го направите на страницата за гласуване. Нужно е да използвате истински мейл адрес, защото ще получите линк за потвърждение. БГ Сайт не събира лична информация за цели извън гласуването в рамките на този конкурс и няма да предава данните ви на трети лица. Според статистиката, която Жюстин дава в Twitter, до тук са гласували повече от 20000 души.

8 коментара

  1. Pingback: Боян Юруков
  2. Гласовете на публиката вече са 22 650, което показва безпрецедентен интерес към конкурса и сериозно отношение на потребителите към българските сайтове! 🙂

  3. Радвам се за интереса към българските сайтове и за всички личности с утвърдени и авторитетни позиции като г-н Боян Юруков.

  4. „Приключи гласуването на жури и публика в БГ Сайт 2009! Тази година имаме рекорден брой гласове от страна на публиката. 23 143 души подкрепиха любимите си сайтове.“ – от сайта на Бг Сайт 2009 🙂
    Наистина се радвам, че гласуваха толкова много хора.

  5. @Борислав Борисов – наистина са доста. Якото е, че ще дойда на награждаването и семинарите. От БГ Ер ме спонсорираха с билет до София.

  6. Похвално е, че и у нас има компании, способни на подобни жестове! Радвам се, че ще се видим в Шератън 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.