Видео от финала на състезанието TH!NK

Ако сте ме следили в Twitter или в статията ми тук, сигурно сте разбрали в реално време какво правих в Ротердам в понеделник и вторник. Тогава бяха наградите на евро-блогърското състезание Th!nk About It, което имаше за цел да стимулира блогъри от всички членки на ЕС да пишат за изборите и да информират хората. Аз бях един от спечелилите в категорията „Качествен блог“ и наградата беше iPhone 3G (заради който не спах снощи да го разглеждам). Питах ги какво разбират под качествен блог и критериите изглежда са били съдържание, оформление на текста, медия в текста и форматиране (то какво остана от блога де).

Друг път ще напиша по-подробно за изживяването (и за iPhone-а). Тия дни ще кача и снимки във Flickr и Facebook. Сега ще ви пусна само клиповете от събитието в хронологичен ред. Първия клип от поредицата всъщност го качих няколко минути преди самото начало на семинара. Организаторите тепърва ще пускат техните записи и интервютата на участниците (и моето включително). Клипът, който съм сложил отделно, е репортажа на EUX.TV – независима европейска медия, която следи случващото се в евро-политиката. В този клип не ме интервюират, но се мярвам на няколко пъти.

Репортажа на EUX.TV

8 коментара

  1. Pingback: Боян Юруков
  2. Благодаря. Сега се опитвам да си настроя синхронизацията през нета на iPhone-а. Ще пиша после преглед и на тази играчка. Иначе самото събитие беше наистина много идейно. В едната презентация, която я няма горе, се говореше точно за силата на twitter в иран, нещо, което усетихме още на следващия ден.

  3. Поздравления, Бояне! Бях сигурна, че ще оценят качествата – и твоите и на блога! Надявам се до Самсунга да видя снимката и на последната ти придобивка. Поздрави и усмивки!
    Надето

  4. Честита награда и дано тя и доброто настроение, дошло с нея, стимулира креативността ти! И аз така си мислех, че ще забележат блога ти – по много показатели. Още веднъж – честито!

  5. Здравей Боян, мисля, че ще ти е интересно да разбереш, че ще бъде организирана първата TEDx конференция в България. Провери и прочети повече на: http://www.tedxsofia.com

    a

  6. @Алек Томанов – Това е прекрасна новина. Браво наистина. Ще гледам да пускам инфо за да се събере интерес и лектори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.