EMP: Големите 4 на живо от София

Ако сте имали някакво съмнение, че рок събитието на годината е нещо уникално в световен мащаб, ето корицата на известното немско рокаджийско списание EMP. Boxset-а със DVD запис на концерта, интервютата, CD-а на песните и изпълнителите и знаме със снимката на корицата се продават за около 60 евро. Отделно продават тениски и блузи.



12 коментара

  1. Pingback: Method-X
  2. Pingback: methodx
  3. Каква стана тя?! Преди 30 години милиционерите стрижеха дълги коси направо по улиците, а днес България е рок- столицата на света. Ето това е наистина невероятно!

  4. @Илия Темелков – soregashi – може да се свали от нета, но тази кутия дето я предлагат има и сантиментална стойност за металите. Добре са го измислили.

  5. За благородните метали или за по-обикновените метали? хихих
    Не е само до кутията. Аз искам limited edition-а, в който има перца и т.н. А и да имам DVD на любимата група, като това DVD да е снимано на концерт на който съм бил и е проведен на 15 мин. пеша от вкъщи… да сещаш се :).

  6. Метъл. Метъли.
    @Апостол Апостолов: България няма как да е столица, не е град. 🙂 Тва за „рок столица“ са глупости когато става дума за който и да е град или държава (вкл. Каварна). Празни приказки са за мен – каквато и да е причината да изберат София за тоя концерт, убеден съм не е защото българите са по-специални/готини от останалите хора по света.
    Същите и още DVD/CD комбинации могат да се купят и от metallica.com, btw.
    И накрая – това е по-скоро метъл събитие, отколкото рок 🙂

    Нещо ми има днес…

  7. Нямам поглед върху събитието . Знаех за концерта, но не съм фен на нито една от групите. Харесвам някои от парчетата на Металика. Но дизайнът на DVD обложките е интересно измислен. Сега очаквам отзиви за предстоящия концерт на Джон Лорд.

  8. Не съм много по Метала , но пък от време на време си пускам някоя песничка на Металика, и да ви кажа … вдъхновен съм 🙂

  9. Ако изобщо ще се говори за метъл събитие – това в София беше именнпо то.
    Сигурно ще си остане метъл събитието на живота ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.