EMP: Големите 4 на живо от София

Ако сте имали някакво съмнение, че рок събитието на годината е нещо уникално в световен мащаб, ето корицата на известното немско рокаджийско списание EMP. Boxset-а със DVD запис на концерта, интервютата, CD-а на песните и изпълнителите и знаме със снимката на корицата се продават за около 60 евро. Отделно продават тениски и блузи.12 коментара

 1. Pingback: Method-X
 2. Pingback: methodx
 3. Каква стана тя?! Преди 30 години милиционерите стрижеха дълги коси направо по улиците, а днес България е рок- столицата на света. Ето това е наистина невероятно!

 4. @Илия Темелков – soregashi – може да се свали от нета, но тази кутия дето я предлагат има и сантиментална стойност за металите. Добре са го измислили.

 5. За благородните метали или за по-обикновените метали? хихих
  Не е само до кутията. Аз искам limited edition-а, в който има перца и т.н. А и да имам DVD на любимата група, като това DVD да е снимано на концерт на който съм бил и е проведен на 15 мин. пеша от вкъщи… да сещаш се :).

 6. Метъл. Метъли.
  @Апостол Апостолов: България няма как да е столица, не е град. 🙂 Тва за „рок столица“ са глупости когато става дума за който и да е град или държава (вкл. Каварна). Празни приказки са за мен – каквато и да е причината да изберат София за тоя концерт, убеден съм не е защото българите са по-специални/готини от останалите хора по света.
  Същите и още DVD/CD комбинации могат да се купят и от metallica.com, btw.
  И накрая – това е по-скоро метъл събитие, отколкото рок 🙂

  Нещо ми има днес…

 7. Нямам поглед върху събитието . Знаех за концерта, но не съм фен на нито една от групите. Харесвам някои от парчетата на Металика. Но дизайнът на DVD обложките е интересно измислен. Сега очаквам отзиви за предстоящия концерт на Джон Лорд.

 8. Не съм много по Метала , но пък от време на време си пускам някоя песничка на Металика, и да ви кажа … вдъхновен съм 🙂

 9. Ако изобщо ще се говори за метъл събитие – това в София беше именнпо то.
  Сигурно ще си остане метъл събитието на живота ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.