Циркаджийски номера

цирк, животни, клоун, номера, видео, carlbusch, darmstadt, germany, германия

Мисля, че няма какво да добавя към видеото, освен, че цирка беше доста добър предвид размера му. При това влязохме с безплатни билети, както и по-голямата част от публиката. Явно в първите дни няма много хора и за да не е празна залата, раздават билети из града и после си избиват парите от пуканки, безалкохолни, разглеждане на зоопарка и качване на слонове. Толкова ни хареса, че чак ни стана кофти, че не сме платили за вход.

Останалите клипове от цирка може да видите на страницата ми в YouTube. Особено ми хареса танца с белите завеси и ония, които се въртяха на кънки.

PS: Сигурен съм, че сте очаквали нещо за циркаджийските номера в политиката под това заглавие. Тази статия ще дойде малко по-късно.

5 коментара

  1. Нещо пак съм в неразбиране.Само греша.Говоря за 20-ср-Люмиер-Ако правя грешка-???Да кажа – сама ще опраделя какво да запиша.Ако има нещо друго-чакам…

  2. @Бунт.бг – тия си ги гледаме всеки ден. На истински цирк мисля, че трябва да ходим поне всяка година. Независимо от всички медии и неща в интернет, нещо такова на живо продължава да ни шашка. За децата особено е просто задължително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.