#twitterbloggerbeer

Току-що привърши поредният #twitterbloggerbeer. Този път успях да присъствам и се учудих колко много хора имаше – поне 50. Направихме го в Лодките в Борисовата градина и пак се сблъсках със стария проблем, както и при наградите на БГ Сайт. Тъй като не съм в БГ, повечето от блогърите там не ги познавах по лице. Някой ги знам, защото сме се виждали преди или ги припознах по снимките на аватарите им, но други просто не успях да ги свържа с виртуалното им аз.

За сметка на това доста от тях ме познаха. Отдавам го на това, че съм сложил голяма своя снимка горе в блога. Някой там го определи като себелюбие, но целта ми е да могат посетителите да свържат мненията и темите с мен самия, а не някаква абстрактна страница.

След Лодките отидохме в Swinging Hall, където Марио и Frontero ни направиха вечерта. Тръгнахме си към три и сега съм на Централна Гара. Мислех да ходя 45 мин. от Борисова градина до тук, но си хванах такси, защото ме хвана шубе да не ме одруса някой по пътя. Взех си такси и неприятно ме изненада това, че гарата е заключена. Все пак WiFi-а работи, както е видно, седнал съм в едно кафе и цъкам нет. Малко е студено, но ще издържа то 6. После се връщам в Пловдив, следва двойно кафе, 2 часа кормуване и после Inseption + Мисия Лондон. I’ll sleep when I’m dead.

Впрочем преди това бях на откриването на init Lab, за който ще пиша по-късно. Снимките от там може да видите във Facebook. Тук ще видите и снимките от #twitterbloggerbeer.

3 коментара

  1. А бе това някаква нова извратена мода ли е да заключват гарите?!?! В Будапеща много ги нахраних заради същото. А и идиотите нямат пейки извън гарата и ако искаш да си почакаш няколко часа влака трябва седиш като куче на земята… дори циганите наоколо имаха поне някакъв картон да седят/лежат на него…

    Сподели после мнение за Inception, аз сега драскам по него 🙂

  2. @Борислав Струнджев – някой спомена във фейса, че и в Германия го правили, но не съм забелязал.

    Иначе филма беше як. Проблемът беше, че твърде много хора ми го хвалиха много и имах някакви невероятни очаквания. Най-вече обаче ми скапаха настроението едни днес със заплахи, че ще ме съдят и ми развалиха удоволствието от киното. Ще пиша тия дни подробности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.