Ъпсурт – еми време си беше

И сега нещо, което няма нищо общо с темите в блога от последните няколко месеца – новата песен на Ъпсурт. Да си призная, очаквах нещо от тях от доста време и тази тук е добра. Качена е преди час в YouTube и VBox7.

ъпсурт, мрън мрън, нова, песен, upsurt, mran mran, mryn mryn, apsurt

Клипът очевидно е спонсориран от водката Mary Jane, рекламата на която сякаш се размина със санкция заради логото с марихуана на него. Ако си спомняте, в парламента имаше голям скандал за незаконната промяна в закона (не вярвах, че ще използвам този израз). Ъпсурт пък от доста време промотират своя енергийна напитка UPsurt, сайта на която спечели Българските Уеб Награди за Забава през 2009-та. Впрочем, направен от eDesign, които пък направиха новия сайт на Външно. Явно партньорството с Mary Jane е по-голямо, защото ще ги продават заедно.

Както и да е – дано да покажат още нещо скоро. Песента е добра, но след ранните им хитове всички очакване нещо невероятно всеки следващ път. Аз съм доволен обаче. Свалих си клипа, отделих песента на mp3 и вече е на телефона.

14 коментара

  1. Леко съм разочарован. Нещо нито римите нито гледката нито музиката са както на по-предни песни. Въпреки че не съм познавач на творчеството им смея да кажа това.

  2. @shivach,@mc_martin – Аз така си мислех за последните две. Пусни си я 5-10 пъти и ще си на друго мнение. Всъщност няма да ти се наложи – ще я въртят много в следващите дни.

  3. На третия път малко повече ми хареса, но не както други техни песни са ми харесали от първия път. Не са доработени музиката и речетативите. Голяма скука лъха и липса на свежи идеи. Но да не се отчайват момчетата- пак ще направят хубави парчета. И най-добрите групи имат „греди“.

  4. @shivach – имайки в предвид, че отскоро са пуснали това с Mery Jane, като нищо ще пуснат още 2-3 парчета наведнъж. Надали толкова време само това са мъдрили. От медийна гледна точка ще е добре сега през 1-2 седмици да виждаме по някой друг нов клип. После албумче и участията им през лятото ще са през няколко часа.

  5. Mary Jane ли ще е или NesCafe, продъкт плейсмънта работи доволно за бг музичката ни. Песничката е свежарска и мен от пъривия път ме хвана („зел съм нещо страшно.. смятай щом и аз кашлям“), затова като съм в Бг лятото ще купя едно две кенчета от боздугана дето вербват. Не за друго, ами да пусна и аз някое левче в касичката, все пак да съм съпричастен, след като и без друго тия дни ще си дръпна мп3-ката.

  6. Чакам поредния летен хит от тях. Имам някакви съмнения, че няма да е точно тази песен. Стискам палци за нещо по-забавно 😉

  7. Летен хит-лятно турне-изпиваме парите и колелото се завърта отново.Работи без засечки последните години.Въпросът е докога?И дали ако свикнем с „продуктовото позициониране“ ще имаме фенове и около 40-те.

  8. Водката се размина на времето със санкция, защото се произвеждаше от Малкия Маргин.

  9. Ауууу кардеш афъторска собственост! Нарушител на афъторски права такъв! 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.