Задимено по ориенталски

наргиле, нергеле, задимено, сайтове, направа, ориенталски,malloforient, тютюн

Благодаря на Lars Plougmann за снимката

Изглежда наргилетата са станали доста популярни в последно време. Поне така съдя от засиления интерес в интернет. Преди около 2 години написах статия със съвети за приготвяне на наргилета, която събра около 280 коментара и 15000 клика. После показах същите неща на видео и направих експеримент за вредата от цигарите и наргилетата. Наскоро тръгнаха и два интересни сайта, които биха били още по-полезни за почитателите на това ориенталско удоволствие.

наргиле, нергеле, задимено, сайтове, направа, ориенталски,malloforient, тютюн

Задимено

Боби, Константин, Петьо, Илия и Серж са се събрали и са направили страшно полезен сайт за наргилетата. Пълен е с изчерпателна информация, връзки, съвети и (изстрадал) опит. Там може да се намерят отговорите на многото въпроси, които бяха зададени както в моя блог, така и в този на Боби. При това всичко е структурирано по много достъпен начин. Определено го препоръчвам на всеки, който притежава наргиле или иска да закупи такова.

Една идея, която бих им дал само е да направят преглед на наргиле баровете в София и страната. Сигурен съм, че както те, така и техните приятели ги посещават често. Затова не би било проблем да драснат някой ред в Twitter или като коментар къде са били и дали им е харесало. Сложете ги на една карта с профил на всеки и сте готови.

наргиле, нергеле, задимено, сайтове, направа, ориенталски,malloforient, тютюн

Да, знам, че това технически е реклама и пак ще се намери някой да каже, че са ми платили, но не – просто ми харесва сайта. Собственикът ми писа месец преди да го пуснат, за да си кажа мнението. Допада ми какво са направили. Марките тютюни не са кой знае колко разнообразни, но обещаха да добавят още с времето. Видовете от всяка марка обаче са доста. Освен всичко за наргилетата, има и тарамбуки, сувенири, кутийки и всякакви неща от близкия изток. Интересно е да го разгледа човек, а и показва, че търговците ни стават все по-смели в мрежата.

7 коментара

  1. Pingback: ZOK Nadejda
  2. Pingback: Tweets that mention Задимено по ориенталски | Блогът на Юруков -- Topsy.com
  3. Като кликнеш на MallOfOrient и препраща на zadimeno.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.