25 коментара

  1. Ха, и аз интуитивно проверих на руски и в http://www.google.mk , но и нa двете места нямаше лого на кирилица.

    Честит празник!

  2. Честит 24 май!
    Не знам защо ти се вижда глупаво да започнеш така?! Много ме зарадва! По всякакви поводи Гугъл си сменя логото и то много често в последно време. Това го приемам като специален поздрав за нас.
    Да ни е весело!
    Надето

  3. @Надето – еми не знам – има толкова много неща около празника, за да се радваме на това. Кофти е, чпоне видимо в чужбина се празнува 24-ти повече, отколкото в БГ.

  4. Голяма простотия е изискването рекламните надписи да са на български. Сега кво, бабите от женски пазар ще ходят на спа и уелнес, понеже могат да прочетат надписа ли?

  5. @градинко – абе има някакъв смисъл – примерно на хранителните продукти и етикетите на самите стоки, но малко се оливат. Популизъм общо взето.

  6. Етикетите са съвсем друга категория надписи – информационни, не рекламни. За тях съм съгласен и минимален размер шрифт да узаконим.

  7. Що бре? Цоца-Цола! От години мечтая да си купя такава напитка :). Иначе за Гугъл и празника съм абсолютно съгласен. А от химна си спомних 4 от шестте куплета, които се пеят 🙂

  8. @градинко – и аз така мисля. За рекламите не разбирам много. Първо да подхванат подвеждащите на български език. Тези на английски не са проблем.

    @Ilia Temelkov – soregashi – И аз толкова се сетих да ти кажа. Чак ме е срам. Дръпнах си текста и днес си я повтарям.

  9. Ha теб и всички българи да е честитит един от наи светлите празници в българската историа.

  10. @svetiana – Благодаря 🙂 Очаквам в Германия на няколко места да има културни вечери. Традиционно се събират доста хора.

  11. Pingback: Сенна хрема | The Shadowden
  12. Коя версия на „Върви народе възродени“.
    Тая дето аз помня май е obsolate

  13. Всъщност не за първи път Google сменят логото си с кирилско. Случи се и през 2007, когато смяната не беше забелязана заради грешката, която бяха допуснали – всички погледи бяха втренчени в нея, вместо в кирилското Л. Иначе и тогава, и сега, не мога да си обясня защо на фона на всичките красиви лога, които вадят, тези двете конкретно са толкова дървени…

  14. @Димитър Цонев – това лого не го знаех. Но наистина не е добре направено последното. И аз го забелязах. Може би някой любител от БГ екипа е проявил самоинициатива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.