Stop4e.com – ново положително значение на изборния туризъм

Тъй като в момента нямам време, пускам текста на съобщението буквално. Сайта е направен от мои приятели във Франкфурт и ще е довършен довечера вече работи. Тази вечер и утре ще имате време да се организирате за пътуване до секциите, така че гледайте да го разпространите до тогава.


Здравейте,

Както вече може би сте разбрали, тази година за жалост няма да има възможност да се гласува в почетните ни консулства в Дармщадт, Магдебург и Хамбург. Това ще накара много от нас да пътуват до Берлин, Бон или Мюнхен, което пък е свързано с допълнителни разходи. За да може да улесним всички, които желаят да пуснат своя глас, да направят това без да трябва да плащат големи суми за пътуване до изборните секции, ние направихме сайта:

www.stop4e.com

stop4e.com Ви дава възможност да намерите хора, които също искат да гласуват и търсят начин да стигнат бързо и изгодно до Берлин, Бон или Мюнхен. Сайтът ще ви помогне да намерите хора, с които да разделите разходите си за път, а защо не и да създадете нови познанства.

stop4e.com е подходящ за всички Вас, които

  • Имате кола и сте решили да пътувате с нея, за да гласувате. Ако все още имате свободни места и желаете да намалите разходите си за път като ги разделите с други желаещи да гласуват, просто пуснете кратка обява в графата „Предлага“ на www.stop4e.com с броя свободни места, които имате, мястото от където тръгвате, цената, която искате и телефония си номер или E-mail за обратна връзка.
  • Сте ентусиазирани да гласувате, искате да разгледате Берлин, Бон или Мюнхен, не ви се пътува сами и не ви се дават много пари за път. Всички Вие може да потърсите и да намерите хора, които да пътуват с коли или със Schönes-Wochenende-Ticket до тези градове, да се присъедините към тях и заедно да споделите времето и разходите си за път. Всичко, което е необходимо да направите е да потърсите подходящата обява или да пуснете своя в графата „Търси“ на www.stop4e.com.
  • stop4e.com ще функционира първоначално за територията на ФР Германия. Целта на сайта е да стане място, където всеки да може да търси и намира евтини алтернативи за транспорт не само вътре в Германия, но и до и вътре в България. По този начин се надяваме stop4e.com да ви бъде полезен и при пътуванията Ви до и от България.

    Със създаването на www.stop4e.com целим да дадем възможност на всички желаещи да гласуват да направят това лесно и евтино.

    Нека предадем ново, положително значение на израза „Изборен Туризъм“!

    10 коментара

    1. Да уточня пак, че не е мой проекта, а на да Lyudmil Milchev Vasilev, Dragomir Stanchev и Diana Teneva (на латиница, за да ги намерите по-лесно във фейса), Аз съм медийна подкрепа. 🙂

    2. Благодаря много за подкрепата, Бояне!

      Сайтът вече е качен и работи.

      Сега всичко е в ръцете на тези, които искат да гласуват.

    3. Ne moga da pusna message na Гласуване без граници
      Open Group zastoto 4akam parvo da me udobryat za group member, no e VAJNO: V LUXEMBOURG ima IZBIRATELNA SEKCIYA i ne e nujno da si v spisaka ili jiveest v Luxembourg za da glasuvash tam…Az jiveya v Trier i ste glasuvam v Luxembourg grad, molya te razprostrani informaciyata po vsi4ki kanali, ubedena sam 4e ima dosta bulgari v Trier, Saarbrücken usw blizo, no koito München ili Bonn sa dale4e i koito biha doshli v nedelya do Luxemburg za izborite

      Merci!
      Maria

    4. @Lyudmil Vasilev – статията е прочетена 110 пъти в последните 8 часа. Около 40 пъти са отворили сайта.

      @Maria – Това, че няма нужда да си в изборния списък го тръбим от доста време. Ще го пуснем все пак. Ще се опитам да те одобря след малко за групата.

    5. Нищо не разбирам. Пределно ясно е, че това сайтче няма да набере и 10 обяви до неделя. Освен това всички копия на mitfahrgelegenheiten.de са безнадеждно безуспешни. Как си я мислят авторите тая работа не разбирам.

    6. Изглежда малко пусто, трябва да се вкара малко по-професионално дизайнче, така ще си помислят, че не е сериозна работата…

    7. @kyky Тъй като тази година отказа за откриване на секция в Hessen дойде в последния момент, нямаше как да се организира какъвто и да е транспорт за желаещите да гласуват тук. За това бе направен и сайта като използвахме един вече добре известен и работещ модел за пътуване в Германия.

      @ Валери Геориев Stop4e.com беше направен за два дена. Нито аз, нито някой друг от хората, с които работехме по въпроса се е занимавал със направата на сайтове. За нас бе важно да пуснем сайт, които да има функтионалност, за да могат желаещите да гласуват да се организират по-бързо и безпроблемно. А, иначе има още много какво да се прави по сайта. Разбира се, всякакъв вид препоръки и помощ са добре дошли :)))

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.