BG Site 2011 – още 11 дни регистрация

Тази година за втори път ще съм в журито на BG Site. Участниците са доста интересни, макар и в някои категории като банки и НПО-та да има твърде малко регистрации. Съдейки по предишните години обаче, в следващите две седмици ще се регистрират най-много хора. В категорията „Личен блог/сайт“, на която обръщам най-голямо внимание, има няколко доста добри попълнения. Тази година има специални категории за брандове и рекламни кампании, в които критериите ми ще бъдат отчасти различни от останалите категории. Просто в тях целта на сайтовете е доста различна и от там определението на добър сайт – друго. Отново забелязваме категорията „StartUp“ с доста участници. Не знам дали всички отговарят на изискванията да са там, но ще видим в близкия месец.

Остават още 11 дни за регистрация в конкурса. В блога на BG Site може да видите всички новини, интервюта и ефектът, който конкурсът е имал върху участниците в минали години. Тази година реших да участвам с новия ми проект Crime.bg в категория „Кауза, събитие, общност“. В сегашния си вид не е кой знае какво, но мисля да го оправя до конкурса. Скоро ще пусна подробно критериите си като член на журито, а когато имаме крайния списък с участниците, ще започна да ги оценявам с по няколко думи в блога ми. През целия октомври ще може да ги оценявате и вие като публика. Просто следете сайта на BG Site.

4 коментара

  1. Браво, че си вътре:))

    Бих участвал, мислел съм и го и преди, но си мисля, че блог, като моя едва ли ще привлече вниманието 🙂 Успех!

  2. Блогът изглежда добре и дава полезна информация, а това са основните критерии в тази категория. Вече дали ще привлече вниманието на публиката – не знам.

  3. @Руслан Трад – и аз като част от журито, да ти кажа – без да се регистрираш, няма как да знаеш – но участието ще ти помогне да изградиш представа как се развива категорията, в която участваш, ще видиш как мисли аудиторията, какви бележки има журито за твоя сайт/блог конкретно и как можеш да го подобриш така, че да достигне до онзи „WOW!“ момент, за който всички се борим 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.