One Young World 2011 в едно видео

Трябваше да съм там тази година, но не бях. Отчасти заради спонсорството, отчасти по други причини. Това няма значение. Гледайте видеото и ми се струва, че ще усетите духа не само на тази младежка конференция, но и на младите ентусиасти, които искат да променят света. Повечето от тях са вече на добри позиции в големи корпорации, някои започват политическа кариера, а трети вече са признати в страните и континентите си в ролята на хуманитарни работници. Общото е, че са изключително млади и изключително амбицирани. Боб Гелдоф винаги е успявал да изкаже с думи този ентусиазъм.

3 коментара

  1. бива!:) ама да не остане само думи. знаеш ли колко малко хора успяват да погледнат извън тясно-личните и парични интереси, не става… the commercial class has failed, the political class has failed – така се оказва, ако гледаме longer term.

  2. Не остават. Определено не остават. Има доста проекти, които правят реална промяна. Един от тях е за добавяне на нова цел в резолюциите на ООН – за религиозен мир. Ако отидеш на сайта http://oneyoungworld.com ще видиш повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.