Подрепете Crime.bg в конкурса БГ Сайт

Остават само два дни от гласуването на публиката. Може да покрепите проекта за карта на престъпността като отворите страницата за гласуване, отбележите „Карта на престъпността“ и натиснете „Продължи“. След това ще потвърдите гласа си с мейл адрес.

Повече за Crime.bg ще намерите на страницата на проекта, както и в статията ми за него. Тук съм описал и защо участвам с този проект и какви са предимствата му.

9 коментара

  1. Pingback: Crime.bg
  2. Pingback: Crime.bg
  3. Pingback: brainstormmonk
  4. Pingback: Nikolai Minev
  5. Здравей Бояне,

    Отдавна не бях те посещавал. Продължава все така да ме кефи саита ти. Тук искам да изразя мнението си, че акцента според мен би трябва да е на това кой как се справил или несправил със положението. Имам впредвид редовият гражданин да сподели и така да помогне на друг гражданин. Защото държавният апарат няма да реагира, това е ясно. Поне ние да можем да си помагаме.
    Конкретен пример при който например бих искал да знам как трябва да се реагира и който евентуално бих искал да споделя с хората – Моят съсед случайно се връща в къщи след като е променен графика на работата му и хваща двама други комший алкохолици влизли да крадат пенсията на майка му (жената ги взела същият ден и те я проследили на път за в къщи). Човека вика помощ, заключват ги, но полицията като им описали случая казали, че щом не се е стигнало до там някой да сложи ръка на паричките няма престъпление и дори и до съд да се стигне те ще бъдат пуснати под предлог, че са съседи и са дошли да го търсят за нещо си. И просто ги пуснали.

  6. Разбира се локализацията по места и видове е незаменима като вид аларма директно пак към самите хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.