Отборът, Стойчев и една вече закъсняла оставка

След мача с Германия в Бремен през юни ’11

Не разбирам от сложни волейболни стратегии и не съм следил цялата история на мъжкия и женския ни волейбол. Обичам да гледам спорта, радва ме, че сме добри и ходя на мачове винаги когато имам възможност.

Виждам обаче отношението на участниците в последния скандал и като всеки мислещ човек правя разлика. От една страна Стойчев вече втори път прави компромис и остава треньор (1) въпреки крайното унижение и след настояване на премиера и целия отбор. От друга страна имаме Лазаров с изказването „Кой ще ми иска оставката? Поискай ми я ти! Длъжен ли съм да си подавам оставката? Естествено, че няма да си подам оставката.“ (2). Не знам за вас, но на мен лично това ми стига – вижда се кой мисли за спорта и кой гледа само да си запази трона и властта.

Покрепям искането ръководството на БФВ да подаде оставка. Вече има петиция и група във Facebook с по 5000+ подписали. С няколко приятели ще ходим на следващия мач на националите с Германия във Frankfurt на 27 май. Имаме идея да направим големи трансперанти, с които да подкрепим отбора и Стойчев и да искаме оставката на инженер и компания. Още обмисляме точното посланние и събираме предложения. Включете се в дискусията в групата или пишете в коментарите тук. Точно преди мача ще напишем и колко души подкрепят петицията, затова я подпишете.

Хайде да не проваляме и този спорт!


Източници:
(1) Радостин Стойчев: Оставам треньор до квалификацията… – Дневник
(2) Данчо Лазаров: Няма да подам оставка… – Дневник

8 коментара

  1. Крайно време е цялата шайка около инжинера да се омете от сцената, защото както е тръгнало ще го докарат до нивото на футбола.

  2. Идея за платно: „Вън боклуците от Федерацията!“

  3. Pingback: Yordan Ivanov
  4. Нека подкрепим петицията в интернет още повече! Пет хиляди са съвсем малко! Нека подкрепим Стойчев – против Любо, просто е смешен и ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.