Оставка

оставка

Вероятно се забелязали, че не съм писал почти нищо в блога за протестите и исканията за оставка. Пиша и споделям предимно във Facebook и Twitter. Причината е, че се изписа много и много беше казано. Чухме най-различни тези, идеи, клишета, определения и причини за и против. Не пиша, защото нямам кой знае колко много ново да добавя. Всеки ден имаме нов повод да ни се гади и да искаме оставка на този кабинет. Както написах на плакат на протеста във Франкфурт – „Оставката не е решение, но е добро начало“.

Затова днес искаме и по този начин Оставка на правителството. Също както преди с „провал“, а вероятно и в бъдеще, ако не внимават в картинката.

Може да се види същото и при Дончо, Мишел, Ани, Йовко, Жустин, Ан, Лъчко, Мърфиета, Събина, Бени, Оги и доста други.

оставка

Предай нататък! #ДАНСwithme

22 коментара

  1. Pingback: Оставка #ДАНСwithme
  2. Pingback: #ДАНСwithme и #Оставка! | The Way I Feel About It
  3. Pingback: Оставка - Дао-то на SEO
  4. Pingback: ОСТАВКА! | In An's Room
  5. Pingback: ОСТАВКА • yovko in a nutshell
  6. Pingback: #ДАНСwithME и Оставка! | Internet Lumpen
  7. Pingback: Оставка на правителството | Крис - личен блог
  8. Pingback: Оставка | Just Krasen
  9. Пуснах 301 пренасочване към government.bg. На моя chrome още излиза статията заради кеширането, но на други места си се пренасочва. Пуснах и sitemap.xml обновяване. Би трябвало до утре и чичко Google да се усети.

  10. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ СОЦИАЛНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ, ИСКАТ ДА СМЕ БЕДНА И УТОПИЧНО ДЯСНА ДЪРЖАВА, ИСКАТ УТОПИЯ ЗА ОЛИГАРХИЯТА. НЯМА КОЙ ДА ПОИСКА ОСТАВКА НА ОФШОРСКИ – ПРЕЗИДЕНТА.

    НРБ е имало дълг 8-милиарда долара, взети от предприятия, но всички предприятия, са имали 20-милиарда долара валутен резерв, включително и банките, и още толкова задължения към тях от чужди държави. Сега България, има 70-милиарда външен дълг, и валутни резерви 30-милиарда долара. Сега задълженията са към икономика с 2,7-милиона заети, а при НРБ – заети 4,3-милиона. Заплата 150 лева за професия която сега е за 300 лева. Домакински разходи тогава за 120 лева, сега тези разходи са за 390 лева. Значи тогава ти артистват 30 лева, а сега имаш дефицит от 90 лева

  11. @Либерал – Вземи си хапчетата и ми кажи от къде взе тези цифти. Данните на БНБ и финансовото министерство са си достъпни и очевидни.

  12. Не ми е ясно още как това правителство стои на власт с нестихващите протести (поне в София). Забили са главите в пясъка а задника им е лъснал от километри. Ако до сега протестите бяха що годе мирни в първите месеци на зимата с новите сметки за ток и не само на това правителство свят ще му се завие какво може да му спретне улицата. Лошото е че за никой няма да е добре да се стига до там но кой ти мисли – важното е още няколко месеца да точат средства да си одобряват проекти и да си слагат хора по държавните структури.
    И ние сме за ОСТАВКА!

  13. Pingback: Кой иска #оставка и защо? | Андрей Димитров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.