10 пъти когато Урумов е имал общо с истерията покрай стратегията за децата

След скорошните събития на всички стана ясно, че истерията около стратегията за децата е сериозен проблем. Борисов и Дончев обявиха, че са били запознати с проблема, но не стана ясно, защо не са били взимани каквито и да е мерки, включително открита позиция, каквато виждаме чак сега. Дончев сподели и че ПР в МО е участвал в разпалването на тази истерия. Бързо стана ясно, че става дума за Александър Урумов, който е привлечен лично от Каракачанов и е доста близък до него и партията му. Урумов от своя страна отрече да има нещо общо. Повече за него ще намерите в Свободна Европа.

Е, следейки активността му в дори само в основната група на торбаланците, виждаме съвсем друго. Той не само споделя фалшиви новини и разпространява лъжи за практиката на социалните служби и същността на стратегията, но и е един от уважаваните членове на тази групичка.

Преди месец направих анализ на активността на групата и покрай това имам почти всички коментари и кой ги е пускал. Тук съм събрал 10 от дискусиите, в които Урумов е участвал и който не е успял да изтрие. За по-скорошните явно се е сетил, както и отделни коментари от по-старите. Тук съм цитирал два от изтритите.

Вие преценете дали някой му дължи извинение както сам изисква докато медиите на Пеевски му пригласят охотно.


Натиснете снимките, за да ги отворите като галерия в по-голям размер.

31 март

1 май

5 май

11 май

15 май

12 юни

(линк) Отдолу съм добавил и няколко по-интересни коментара от тези, които е изтрил.

„Между другото, дойде един емисар да ме сдобрява с този помияр на снимката. И то след това писмо:)Казах му – “като плашите някой с уволнение, първо питайте дали го е страх ”:)И други неща му казах;)Замина си обезкуражен:)“


„“Толерантните” и “дискриминираните”, милите те. Ето какво пишат по адрес на съпротивата срещу техните безумия и срещу хората, които им се противопоставят.Избрани “истанбулски” моменти.“

25 юли

7 коментара

  1. Впрочем, от другите коментари на снимките се вижда какви квалификации и епитети отправят към малцинства и маргинализирани групи. Особено що се отнася до ромите, ония в ядрото на групата отричаха да се псува и дори да има отрицателно отношение. Трият яко такива коментари, за да не си личи що за хора има там, но се вижда добре, че не успяват всички.

  2. За връзките му с протестантски фракции и как по негови думи използвал поста си и политическите връзки, за да разпространява идеологията в подобен на видяното горе стил, може да прочетете от самите тях:
    https://www.baptiststandard.com/news/world/bulgarian-writer-governmental-post-seeks-exalt-christ/

  3. И какво доказват всички тези скрийншотове? :)) Айде малко по-сериозно! Заради КС оставихте ИК на мира и започнахте с други либерастки глупости да се занимавате

  4. Вие деца имате ли г-н Юруков? Никога няма да разберете някои неща, я заради липса определен житейски опит (който вероятно никога няма да преживеете) или поради ограниченията на левичарския ви мозък.

  5. Отличен материал, който ФАКТИЧЕСКИ показва какви хора (загубили доста от човешкото, а и от християнското) има ПРИКРИТИ в управленито на държавата на най-високо равнище плюс вярващи и отказващи да мислят активисти и как всички те са ангажирани да пречат на прогреса и развитието.
    Надявам се, че все пак да ги осени мъдростта поне малко и редиците им да продъжават да оредяват. Ако пък не стане това бързо, нека поне не пречат на нормалните хора да живеят в толерантност, уважение и с ИСТИНАТА.

  6. Господин Юруков,

    без съмнение сте специалист в обработката на една или статистическа информация. Сега вече се явявате и анализатор на активности.

    Въпреки цветния начин, по който ни предоставяте тази информация, т.нар. Стратегия за детето си е един много слаб документ, една глупава и недомислена амалгама от дефиниции, идеи, концепции, виждания, които са фокусирани единствено и само върху правата на детето. Детето там е превърнато в идол, иъдигнат на пиедестал. Всички други – родители , близки, учители и т.н. са около него само като слуги, чието единствено право и задължение е да му осигуряват среда за развитие, в която то да се чувства добре. Никой не може да му се скара, да му прави забележки, да го поучава, да го въжпитава. Трябва само да му се слугува и да се пита – това искаш ли, така добре ли е, харесва ли ти, може ли …

    Семейството е баща, майка и дете/деца. Всички други изкуствени варианти ще ни докарат токсично възпитание изграждащо завършени егоисти.

    Много знания натрупахме, а многото знание носи и много печал. Защо искаме да забравим как да възпитаваме децата си на ред, дисциплина и отговорност?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.