Форумът
       
 
Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    
 
   
   
 
Влез
   
   
   
 


Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години


Форумът Философия и политика Топлофикация - София
  
Потребители писали по темата: Makedonski
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Топлофикация - София
Автор Съобщение  
 
23 Apr 2007 15:33 Цитирайте
Makedonski
Мнения: 410



Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

Цитат:
..."Всичко, което се върши, включително и следственото дело за "Топлофикация" води до драстично намаляване на цената на дружеството.
Това се прави изкуствено чрез скандали. Дружеството умишлено се управлява лошо, за да се доведе до ситуация, в която ще струва малко"...

Не е вярно, че “Топлофикация”- София е пред фалит, заяви и проф. Калин Янакиев, член на ръководството на столичната организация на ДСБ. По думите на Янакиев към днешна дата, въпреки големите дългове, вземанията на “Топлофикация”- София многократно надхвърлят нейните задължения. "Собственият капитал на дружеството към днешна дата е 370 млн. лева", посочи Янакиев. Той допълни, че между 2003 и 2005 година топлофикационното дружество е приключвало дните със счетоводна печалба между 4,3 млн. и 1,6 млн. лева. "В същия период в дружеството са инвестирани 71 млн. лева", каза още Янакиев. Според него тези данни се крият от обществото, за да се прикрият истинските проблеми в дружеството. “Тези проблеми са, че директорите на “Топлофикация” крадат, а сметките умишлено не се събират”, посочи още Янакиев и допълни, че последния месец събираемостта от сметките на "Топлофикация" е паднала на 12%.
“Всички тези проблеми на “Топлофикация” са в компетенциите и отговорността на министър Румен Овчаров и на кмета на София Бойко Борисов. Ако тези проблеми не се решат, а се пристъпи към приватизация на дружеството, ще се стигне до ситуации, сходни с приватизираните електроразпределителните дружества – още по-високи цени, още по-ниско качество на услугата, масови протести на ощетени граждани, които вече нямат да има политически адресат”, каза още Калин Янакиев.

Членът на ръководството на ДСБ-София Димитър Бъчваров обяви, че всички данни, които се обявяват, са публични, те са от пълния ревизионен акт, извършен на дружеството през 2005 година от Министерство на финансите, от официалните публикации на Столична община и Министерство на икономиката и енергетика...

http://dsb.bg/display.php?sub=news_1&open_news=2666




http://mapto-on.blogspot.com/
      Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Форумът Философия и политика Топлофикация - София
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума
 


      Нагоре  

Страница 1 от 1
Идете на:  
Powered by phpBB ©  | Translation by: Boby Dimitrov
Avalanche style by What Is Real © 2004