Форумът
       
 
Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    
 
   
   
 
Влез
   
   
   
 


Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години


Форумът Кулинария Пиле на сол
  
Потребители писали по темата: yurukov
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Пиле на сол
Автор Съобщение  
 
05 Sep 2006 12:27 Цитирайте
yurukov
Мнения: 1370



Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес
Изпратете лично съобщение

Взимате един бройлер и го оставяте да се размръзи. В една тава слагате на дъното 500г. сол (толкова е една опаковка от Plus). Може да сложите малко черен пипер на зърна отгоре. След това слагате малко алуминиево фолио отгоре колкото пилето да не се докосва до солта. Хубаво е пилето да го отрежете през гърдите за да може да се опече по-добре. Разчеквате го и просто го слагате отгоре фолиото.

Фурната трябва да е на 200 градуса. Колко ще се пече зависи от това колко ви е силна фурната. Като почти се е опекло и кожата е леко кафеникава, намазвате отгоре с маргарин или масло добре за да стане хрупкаво. Ето някой други неща за печеното пиле.

Не знам защо, но по този начин пилето става много крехко и вкусно. Може би солта поема от влажноста във фурната и това променя вкуса. Вече за гарнитура може да си направите салата, но аз го предпочитам с варени картофи.




      Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Форумът Кулинария Пиле на сол
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума
 


      Нагоре  

Страница 1 от 1
Идете на:  
Powered by phpBB ©  | Translation by: Boby Dimitrov
Avalanche style by What Is Real © 2004