Форумът

Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    

Влез

Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години

Форумът Полезни Kak da si vzemem telefon po-evtino pri produljavane na dog

Потребители писали по темата: mirkata, grifin, eva longoria
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Kak da si vzemem telefon po-evtino pri produljavane na dog
Автор Съобщение  

19 Sep 2006 19:53 Цитирайте
mirkata

Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес
Изпратете лично съобщение

Zdraveite,
naskoro si podnovih dogovora kum o2, za 2ri put veche. Obadih se na kundenbetreung i gi popitah kato dulgogodishen klient (4 god) dali ne mogat da mi napraviat niakakva po-izgodna oferta. Moje da kajete, che obmisliate i da se otkajete. Ne mojah da izkopcha bezplatni sms-i , zashtoto imam studentskoto namalenie, no puk telefona, koito iskah- k800i go vzeh za 20 evro s flatrate vmesto 100 kakto v neta, bez flatrate mi go predloji za 150 , kogato cenata mu beshe 230. Ne probvaite tova v oficite, tam sa slojili niakvi zagubeniaci, koito niamat nikakvi prava i nishto nne znaiat. (Eh ako iskate moje da opitate i tam de)
Tozi suvet ne e samo za O2. Na dosta mesta v de chovek moje da se pazari i tova e normalno. Pri pokupka na kolelo v kolelo magazin, moje da iskate bezplatno farove i takiva prostotii. Ili ako kopuvate poveche neshta navednuj im kazvate nakraia moje li da napravim edna obshta cena... Estestveno uspehat e po-goliam pri po-goliama pokupka, no da go imate v predvid. Sushto taka pri pokupka na Dell komputur moje da se obadite i da iskate dostavkata bezplatno- ne e malko 75 evro. Chovek triabva malko da se cigani, no si struva.

Aide leka vecher!

Idiot Confusion Device: Click me

20 Sep 2006 10:13 Цитирайте
grifin

Вижте профила на потребителя  

iswinqwam se za latinicata-nqma da se powtori!

The UNIX philosophy gives you enough rope to hang yourself and a couple of feet more-just in case _!_

20 Sep 2006 19:39 Цитирайте
eva longoria

Вижте профила на потребителя  

Здравейте Razz
Миро наистина е прав,че ако се пазариш имаш успеваемост - преди около месец си продължих договора към о2 и си взех същия телефон,който ми го предлагаха за 139.99 кинта.След като обаче им казах,че се отказвам от телефона и искам само договорът ми да бъде продължен,защото мога да го купя за 99.99 - казаха,че ще ми направят 20 евро отстъпка и също така ми предложиха 100 безплатни смс-а на месец Mr. Green
Вярно,че 20 евро са малка отстъпка,но ми обясниха,че съм в 4-та група по разговори и че сметките ми през изминалите 2 години не са били високи и за това могат само толкова да смъкнат,което обаче пак си е изгодно Razz

Life is not measured by the breaths we take,but by the moments that take our breath away Razz
      Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Форумът Полезни Kak da si vzemem telefon po-evtino pri produljavane na dog
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума

Нагоре  

Страница 1 от 1