Круме, моля те — оправи си кирилицата. Не може всички други да се оправиха, само ти да продължаваш с ~ и 3. Тъй като в почти всяка българска дума има "з" е доста нервиращо с тия тройки, а тиренцето е еквивалентно с минуса на keypad-а.
Моля те, пиши правилно, като всеки един друг посетител на форума.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
28 Nov 2006 20:45
ahu Мнения: 441
крум написа:
Аху, пиши на български, иначе ще ти иЗтрия мнението
mmmkey?
29 Nov 2006 10:55
krum Мнения: 186
-----
29 Nov 2006 10:56
-----
29 Nov 2006 10:57
----
29 Nov 2006 15:34
Онбашията Мнения: 169
Освен " 3 " -то и тия фермани за подписа са изключително дразнещи.
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
29 Nov 2006 18:52
ahu Мнения: 441
сектант, поне не правя ultra-tripple постове деа
mmmkey?
02 Dec 2006 15:39
------
03 Dec 2006 7:59
Юзбаши Мнения: 352
krum написа:
Пък и да не ги Забравя :P
Има bookmarks за тая цел. Ама всъщност, то за тебе в този форум явно правила не важат. Ти така или иначе си го обърнал на секта, в която всички са длъжни да слушат единствено твоята дума. Щом само някакви си 57 съобщения те делят от това да надминеш админа по мнения...
krum написа:
Не мога да инсталирам нищо друго на работата, а да пиша на латиница, да превеждам автоматично в интернет и да поправям грешки е бавно, много бавно, а аЗ не пиша на ден по едно мнение от пет два~три реда като теб.
Така или иначе си по цял ден във форума. Не е особено по-бавно вместо тук, да пишеш в прозореца на 2cyr, да си го преведеш и тогава да го пейстнеш. Айде холан, няма да ти смути толкова натоварения делник.
08 Dec 2006 19:42
yurukov Мнения: 1370
Ей хора крум днес ме мина по постове. Аз имам 1230 поста, а Крум - 1234. Сега, не че нещо де, не казвам че се състезаваме или нещо, но ми се струва малко странно при условие, че аз съм админа.
Май ти трябва да си дадеш почивка. Почвам се питам дали си на работа в някоя фирма или във форума.
13 Dec 2006 11:02
------
13 Dec 2006 15:23
eva longoria Мнения: 134
Круме,какво е гявол?
Life is not measured by the breaths we take,but by the moments that take our breath away
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума