тия дето най се правят на големи моралисти и духовници , са най грешни
ХАХАХАХА! Никой не се прави на моралист. Ние само разказваме какво пише в Библията. А иначе поне аз съм нормален човек(имам се за такъв) и знам много добре,че не съм перфектен, но също така знам, че Господ е снабдил благодат да се справим с всеки един грях. Е, разбира се, няма как да се справи човек с грях, който си му харесва.
Цитат:
Просто ви зададох въпрос и вие сами се набутахте в капана
Не съм се набутал никъде. Знам какво си мислят хората по въпроса, защото аз самия си ги мислих до преди по-малко от две години! А като се има предвид, че темата е за Христос, мисля че въпросът ти би трябвало да клони към Библията и отношението на Бог към такива трагедии...Все пак ти написа:
Цитат:
а какво ще каже Бог за трагедията случила се наскоро в БГ
Трябваше ли да отговоря:"Президентът изказа съболезнования на семействата на загиналите"???
Който говори от себе си, търси своята си слава.
14 Dec 2006 2:10
_|_VAL_|_ Мнения: 362
dan4oto написа:
Трябваше ли да отговоря:"Президентът изказа съболезнования на семействата на загиналите"???
хахахахха
естествено че не....Но въпросът ми също така не беше : " Защо Бог уби 18 души ? ". Тва че ти преди 2 години си мислел че Бог убива си е твой проблем.Другото което прави лошо впечатление и което намирам за доста глупаво е когато някой ми каже : " Абе знаеш ли прочетох Библията преди 2 години и вече вярвам." . За мен , човек или се ражда вярващ или не
П.П акцентирам на " За мен "
Ezekiel 25:17 - " The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee."
Искам само да ти напомня че аз не съм против Бог както не се осмелявам да отричам съществуването му.Дразнят ме единствено фанатизирани за идеята хорица , които 30 години са водили живот изпълнен с грехове , прочитат Библията и започват да си мислят, че са спасени и всичките им грехове са простени.
Е то не става така приятелю....
Ezekiel 25:17 - " The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee."
прочитат Библията и започват да си мислят, че са спасени и всичките им грехове са простени.
Ахам... Ама ние не само си мислим...
Цитат:
Е то не става така приятелю....
Става! Чети Библията и ще разбереш!
Цитат:
човек или се ражда вярващ или не
По-скоро не
14 Dec 2006 14:40
dan4oto написа:
Чети Библията и ще разбереш!
Merci ama i taka sam si dobre
ти си добре, ама айде вzеми си раzопаковай котето, че се побърка животинчето в тая найлонова торбичка Откога си го zаряzал така. Или си правиш коте ~ бонzай в торбичка.
i na nego si mu e dobre
Отговора е прост. За да получиш трябва и да дадеш. И колкото повече искаш да получиш, толкова повече трябва да дадеш и толкова по скъпо на теб нещо трябва да дедеш. Явно не даваш достатъчно.
Значи, ако съм те разбрал правилно, трябва да принеса в жертва на Бог, т.е. да му дам, семейството и приятелите ми, за да ми даде Поршето с Алесандра в него?
Irka написа:
Бог е казал, че ще снабди всяка наша нужда, а не всяка наша прищявка.
Ако не си жаден и гладен, имаш покрив над главата си и две ризи, очевидно нуждите ти отиват в посока "Porsche 911 Turbo 4S".
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
15 Dec 2006 12:06
Юзбаши написа:
Ако не си жаден и гладен, имаш покрив над главата си и две ризи, очевидно нуждите ти отиват в посока "Porsche 911 Turbo 4S".
heh
mnogo prawilno
Предполагам, че поршето ти е нужно за да ходиш на църква, нали ?
17 Dec 2006 9:45
Юзбаши Мнения: 352
Е, не само - и за да ходя на море ми трябва :)
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
17 Dec 2006 19:12
mayaharia Мнения: 56
какво означава прищявка и откъде накъде някой ще си позволява да ме съди заради това, че искам неща, които според него не са ми нужни? това е абсолютен двоен морал.
живеем в моно свят
17 Dec 2006 20:11
dan4oto Мнения: 24
Цитат:
откъде накъде някой ще си позволява да ме съди
ако се чувства някой осъден, то не е заради мен, а защото е гузен... ние не живеем под закон по начина който всички си мислят. има един закон на сърцето, който ни го дава сам Бог. не случайно се казва "блажен този, на когото Бог не е вменил грях" или нещо в този смисъл ...а и Исус ни каза първо да търсим Неговата правда и ВСИЧКО останало ще ни се прибави. т.е. първо потърси Неговото царство, пък ако допреш до поршето ще го получиш
Цитат:
това е абсолютен двоен морал.
двоен морал би било, ако за себе си исках порше, а на теб ти обяснявам, че и трабант ти стига... не че трабанта е голямо благословение, но пак е хубаво да се радваме на малкото, което имаме, защото представяте ли си какво би било и без него...
17 Dec 2006 22:24
dan4oto написа:
.... но пак е хубаво да се радваме на малкото, което имаме, защото представяте ли си какво би било и без него...
има хора които си го представят , има хора които живеят много богато и други които едвам свързват двата края.Това какво общо има с Бог Моля те тоя път да се придържаш към въпроса!
П.П. Това че цитираш Библията вместо да изразяваш собствено мнение не говори много добре за тебе!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума