Ми тези, за които се сещам и отговарят на това описание , са мормони, а това е секта.
10 Jan 2007 9:48
dan4oto Мнения: 24
Не винаги са в черно. Аз самия бях "сасечен" от един дето беше с бяла ризка и май че също имаше нещо като табелка. Американец. Като го слушах се чудех дали немския или английския не му разбирам
А иначе аз не нося черен костюм. Засега
Който говори от себе си, търси своята си слава.
10 Jan 2007 11:16
yurukov Мнения: 1370
А тия със саката и ризките ги знам. Мисля, че се казваха мормони. Писали са някакъв в началото на миналия вече век за последния пророк. Организират стегнати общества, като всеки член прави всичко за обществото им. Да но доколкото знам същите тези членове са с толкова промит мозък, че не могат да са отново част от нормалното общество и става типичната схема на сектите, че цялото им имущество бива доброволно дарено на сектата.
Учтиви са, но страшно досадни. Случвало ми се е няколко пъти да се засичам с тях. Два от които в Karlshof. Спомням си, че контрирах всичките им въпроси с въпроси и не успяха да си изпеят песента като хората и се объркаха.
Те са тези които лепят плакати за безплатни уроци по англииски из Karlshof. На "уроците" фактически проповядват. Чувал съм че този номер са го правили и в България. Аз с голямо удоволствие ги късам, но наскоро не съм ги мяркал нещо.
А за енвангелистите - гледайте Борат - има една част в която бива "излекуван" от тях. Не се ебава с тях, но те сами се показват колко са зле. Отстрани изглежда много тъпо и човек не може да повярва на очите си, но изглежда за тях това е нормално.
аз пък мислех, че са евангелисти или свидетели на йехова или нещо такова.
и аз късам постери, ама от партита.
живеем в моно свят
11 Jan 2007 0:49
arterybg Мнения: 242
deleted
11 Jan 2007 23:26
mayaharia Мнения: 56
krum написа:
То това май си е типично няшенска психика да се късат плакати. Почти не поzнавам някой, който да не го прави.
ама на всички причините му са различни. пък и аз от два месеца късам само и то избрани и то само в моя блок.
живеем в моно свят
12 Jan 2007 9:13
Онбашията Мнения: 169
dan4oto написа:
Цитат:
перфектния свят еванеглистите и ислямистите щяха да се гърмят едни други без да занимават останалия свят с глупости...
амиии... НЕ!!!
В един перфектен свят Христос щеше да се е върнал в славата си, да е прибрал църквата си, а ония дето пожелават "Весела коледа"с ритници в стомаха да са на едно мноооого топло място.
Круме, къде ги видя тези противоречия между канонизираните евангелия?
Цитат:
Също няма противоречие и с Дънов.
Прав си. Противоречие няма. За дънов важи този стих във 2 Петрово 2:1:
Но имало е лъжливи пророци между людете, както и между вас ще има лъжливи учители, които ще въведат тайно гибелни ереси, като се отричат даже от Господаря, Който ги е купил, та ще навлекат на себе си бърза погибел.
Ти си ебати фанатика батко, евала, най-големия пациент тука.
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
12 Jan 2007 11:50
yurukov Мнения: 1370
Онбашията написа:
Ти си ебати фанатика батко, евала, най-големия пациент тука.
Да бе тоя е направо уникат. Имаше още един из форума пак така дето само не са тръгнали като ония американските ултра-християни да чукат по вратите в 8 часа сутринта и да проповядват. То и Крум малко прекалява, но тоя си е класика в жанра.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума