Форумът

Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    

Влез

Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години

Форумът Филми и Телевизия Най-отвратителното нещо което съм виждал

Потребители писали по темата: yurukov, dan4oto, mayaharia, Prokoba, arterybg, Онбашията ... общо 11
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2

Най-отвратителното нещо което съм виждал
Автор Съобщение  

09 Jan 2007 22:22 Цитирайте
Irka

Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

Ми тези, за които се сещам и отговарят на това описание , са мормони, а това е секта. Smile

10 Jan 2007 9:48 Цитирайте
dan4oto

Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес

Не винаги са в черно. Аз самия бях "сасечен" от един дето беше с бяла ризка и май че също имаше нещо като табелка. Американец. Като го слушах се чудех дали немския или английския не му разбирам Laughing Laughing Laughing
А иначе аз не нося черен костюм. Засега Laughing Laughing Laughing

Който говори от себе си, търси своята си слава.

10 Jan 2007 11:16 Цитирайте
yurukov

А тия със саката и ризките ги знам. Мисля, че се казваха мормони. Писали са някакъв в началото на миналия вече век за последния пророк. Организират стегнати общества, като всеки член прави всичко за обществото им. Да но доколкото знам същите тези членове са с толкова промит мозък, че не могат да са отново част от нормалното общество и става типичната схема на сектите, че цялото им имущество бива доброволно дарено на сектата.

Учтиви са, но страшно досадни. Случвало ми се е няколко пъти да се засичам с тях. Два от които в Karlshof. Спомням си, че контрирах всичките им въпроси с въпроси и не успяха да си изпеят песента като хората и се объркаха.

Те са тези които лепят плакати за безплатни уроци по англииски из Karlshof. На "уроците" фактически проповядват. Чувал съм че този номер са го правили и в България. Аз с голямо удоволствие ги късам, но наскоро не съм ги мяркал нещо.

А за енвангелистите - гледайте Борат - има една част в която бива "излекуван" от тях. Не се ебава с тях, но те сами се показват колко са зле. Отстрани изглежда много тъпо и човек не може да повярва на очите си, но изглежда за тях това е нормално.

10 Jan 2007 20:04 Цитирайте
mayaharia

аз пък мислех, че са евангелисти или свидетели на йехова или нещо такова.
и аз късам постери, ама от партита.

живеем в моно свят

11 Jan 2007 0:49 Цитирайте
arterybg

deleted

11 Jan 2007 23:26 Цитирайте
mayaharia

krum написа:
То това май си е типично няшенска психика да се късат плакати. Почти не поzнавам някой, който да не го прави. Razz

ама на всички причините му са различни. пък и аз от два месеца късам само и то избрани и то само в моя блок.

живеем в моно свят

12 Jan 2007 9:13 Цитирайте
Онбашията

dan4oto написа:
Цитат:
перфектния свят еванеглистите и ислямистите щяха да се гърмят едни други без да занимават останалия свят с глупости...

амиии... НЕ!!!
В един перфектен свят Христос щеше да се е върнал в славата си, да е прибрал църквата си, а ония дето пожелават "Весела коледа"с ритници в стомаха да са на едно мноооого топло място.
Круме, къде ги видя тези противоречия между канонизираните евангелия?
Цитат:
Също няма противоречие и с Дънов.

Прав си. Противоречие няма. За дънов важи този стих във 2 Петрово 2:1:
Но имало е лъжливи пророци между людете, както и между вас ще има лъжливи учители, които ще въведат тайно гибелни ереси, като се отричат даже от Господаря, Който ги е купил, та ще навлекат на себе си бърза погибел.

Ти си ебати фанатика батко, евала, най-големия пациент тука. Mr. Green

From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.

12 Jan 2007 11:50 Цитирайте
yurukov

Онбашията написа:

Ти си ебати фанатика батко, евала, най-големия пациент тука. Mr. Green

Да бе тоя е направо уникат. Имаше още един из форума пак така дето само не са тръгнали като ония американските ултра-християни да чукат по вратите в 8 часа сутринта и да проповядват. То и Крум малко прекалява, но тоя си е класика в жанра.

12 Jan 2007 13:35 Цитирайте
dan4oto

Сладури Laughing Laughing Laughing Laughing
2 Коринтяни 5:13:
Защото, ако сме отишли до крайности, то е било за Бога; или ако сега умерено мъдруваме, то е заради вас.

Който говори от себе си, търси своята си слава.

12 Jan 2007 21:28 Цитирайте
erdtek

ако се замислим за всички човешки черти, може би ще видим, че нещата които се случват на този свят е нормално да се случват.
      Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2

Форумът Филми и Телевизия Най-отвратителното нещо което съм виждал
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума

Нагоре  

Страница 2 от 2