А да знам я тази реклама за iPhone. Иначе тази nokia ми се струва, че няма да има толкова успех. Дори и да може да прахвърля раговора на voip, където идва въпроса коя voip мрежа ще използва, пак остава проблема с качеството на връзката, поддръжката от операторите или това че и от другата страна трябва да има същия телефон. Да не говорим, че в Европа няма толкова много WiFi точки, колкото в САЩ. Там някой градове са напълно покрити.
Ако е наистина толкова добър колкото го дават, ще се замисля за Mac системите.
Гледай keynote-a на Steve Jobs от Macworld. Пича умее да презентира, но дори и без това ако iPhone е и 50% от това, което обещават, прощавайте Nokia и SonyEricsson.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
21 Jan 2007 11:49
Makedonski Мнения: 410
Юзбаши написа:
yurukov написа:
Ако е наистина толкова добър колкото го дават, ще се замисля за Mac системите.
Гледай keynote-a на Steve Jobs от Macworld. Пича умее да презентира, но дори и без това ако iPhone е и 50% от това, което обещават, прощавайте Nokia и SonyEricsson.
избързваш... още никой не е говорил за цена, а това е един от най-големите проблеми на Mac, както и на iPod (това, което най-много ме дразни в джаджата е, че на половин цена има дори по-добри устройства). трябва да ви кажа, че аз от доста време работя на Mac вкъщи и имам удоволствието да не се интересувам от цената му, защото ми е служебен. направо се чудя защо потребителите мразят Windows, а боготворят Mac OSX. вярно, че има хубав дизайн (да знаете как се разтапят момичетата като го видят), но е също толкова своенравен и забиващ.
Има цена вече - $499. Безобразно скъп е, но от друга страна смартфоните също не идват без пари. А нека не забравяме, че има и вграден mp3 плейър. Ако си ги купиш отделно пак толкова ще ти се вържат.
Аз също недолювбвам Apple, най-вече заради лични си лош опит с тях, но не можеш да отречеш, че на хартия iPhone е с генерации пред всякакви Нокии и СониЕриксони.
21 Jan 2007 12:59
yurukov Мнения: 1370
Абе не е толкова скъп да ти кажа. PDA горе долу толкова струва, а тази джажа е от този клас. Има повече функции от smartphone и е с екран с докостване. Не мисля, че цената е много висока. Аз всъщност бях чул нещо за 1000$. Но няма значение - по-важното е сега колко добавки ще излязат към него. Сигурен съм, че ще има същата мания както при ipod-овете.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума