Ужас
Панасоника изобщо не е огледално рефлексен! не знам кой о защо ти е препоръчал тая сапунерка. Виж кво, Канон-а не е лош, макар да казват че недоекспонира. И аз исках да си купя такъв. В крайна сметка си взех Никон Д70с и съм много доволен. Обектива му е лудница и не може да се сравнява с китовият на Канон. Дано не съм закъснял с тоз пост ама ето какво ти препоръчвам:
- естествено - Nikon D70s + Nikkor DX 18-70 (~ 600 ewro!) Тва е по-висок клас апарат от 350D и 400D Canon. Единствен неностатък може да се приеме резолюцията му от 6 МП. Но да ти кажа честно - на мен са ми предостатъчни. Оптиката му е супер маниакална и поотделно струва 250-300 евро само тя!
- Canon 350D or 400D (600-700 евро) (ся ако кинтата е под въпрос - купи 350 тяло с по-хубав обектив, щото китовият яко съкс. Ама мноо.) Други недистатъци са че са супер малки, леки и следователно неудобни. По-бавен фокус и малък буфер.
- Ако си гъзар - Nikon D80. Тва е апарата, макар сега да е по-скъп значително.
---------------------
Имай предвид и нещо друго. Канон ползват друг стандарт чипове, който имат по-малко шум, за сметка на някой друг детайл. Ама едва ли ще хукнеш да снимаш в пълен мрак с ИСО 1600
Тъй че НИКОН
----------------------
Всички професионалисти снимат с Никон (аз включително
Успех, и като си купиш се обади да ходим да снимаме че сам е малко тъпо.
аа сори, Никон д40 също е маниакален за цената си.