На мен ми звучи по-скоро несериозно, а и не съм фен на големия техно комерс, но Бойко е доказал вече, че ако реши може да го направи.
23 Feb 2007 17:48
yurukov Мнения: 1370
Би било яко. Ще се влеят много пари за града, много хора ще бъдат наети на работа и при това предимно цигани за почистването, а да не говорим и колко туристи ще дойдат за събитието - миналата година е имало 1,2 милиона посетители. Хотелите ще са претъпкани и това ще е много яко представяне на София пред младите в западна Европа.
Е не е "перфектния" туризъм, но е много добър начин да се популизира градът. Освен това ако е успешен, има големи шансове да стане редовна проява, а и други подобни концерти и акции да се заинтересуват от София, включително толкова популярни като въпросната проява на Ал Гор.
Е не е "перфектния" туризъм, но е много добър начин да се популизира градът. Освен това ако е успешен, има големи шансове да стане редовна проява, а и други подобни концерти и акции да се заинтересуват от София, включително толкова популярни като въпросната проява на Ал Гор.
ако си говорим за популярност, Love Parade, въпреки че малко отшумял е един от най-известните фестивали на света. проблема, който споменава Крум обаче не трябва да се пренебрегва. отново трябва да се замислим и обсъдим на национално ниво: какъв туризъм иска България: масов или елитен. за мен Love Parade е от първата категория
23 Feb 2007 18:28
yurukov Мнения: 1370
За мен има и трета категория - екологичен. Разликата му с елитния е, че условията не да толкова луксозни - набляга се на прост живот близо до природата в планините или в селата (т.н. селски туризъм). По тази причина няма да има и толкова много хора които да има способностите например да се качат в планината, а и интереса да доят крави. Последното го различава от масовия туризъм, където натъпкваш хиляди бедни туристи в каравани без особени екстри и печелиш на дребно.
Това което подобни фестивали могат да донесат е по-голям интерес към клубния живот в България, а такъв интерес ще го развие много. Така де - като знаеш, че ще има много посетители ще инвестираш няколко милиона в клуба като нищо.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума