1. obojavam go braat, mestq se v Karlshof za da mi e po blizo
0%
[ 0 ]
2. tapnq si e ama me kefi da kibi4a vatre i da me gledat minuva4ite otvanka, ZVEZDEQ 4i4e ;]
0%
[ 0 ]
3. mi sq mi obe6taha ako se samobi4uvam s kam6ika na GIna Wild da me posnat da spa 1 ve4er v mazi4kata pod magazina !
0%
[ 0 ]
4. predi sabirah pokemoni, sq si kopuvam sve6ti4ki(ima sekvi cvetove i aromati ila ti pokaja.. ;])
0%
[ 0 ]
5. be neznam 4ovek ama vseki pat kato mina ottam i taz sedmoly4ka ma GRei !!! akumuliram energiq za ritualite
0%
[ 0 ]
6. kopele, promeni mi sa jivota sq sam 6tastliv, gonq peperudite i te ma gonqt, ne moga da si go obqsnq ama ma vle4e !! pak i otkakto vqrvam sa 4uvstvam kiborg
75%
[ 3 ]
7. podadoh dokumenti za agent, 6te spasqvam sveta ot izvanzemnite ama parvo trqa da ebnem Mulder i Scully
0%
[ 0 ]
8. 6e vidi6 ti kat ta konvertnem, temenujka v paraklis 6ta napraim !!!
25%
[ 1 ]
9. no comment. kato rezorektnem jesus nqkoi den nqa da razbere6 ot de ti e do6lo..;]
Better to Reign in Hell, than to Serve in Heaven
// John Milton
30 Apr 2007 10:04
mitro Мнения: 29
Ами не, не превземат света, просто някой добър христянин гледа да поизкара някое евро. А може пък църквата, която е най-богатата институция в света гледа да гледа да изкара още малко пари.
Ама снимката кърти ^^
П.П. Метъл, добави си на подписа, че е мисъл на Джон Милтън.
"Corripe Cervisiam"
30 Apr 2007 12:25
yurukov Мнения: 1370
Абе липсват някой отговори като например "Подминавам го без да го забележа" и "?!?". Иначе знаете ли какво ме кефеше мен - дълго време до този магазин имаше един арабски за дрехи. После стана по-общ и сега е фризьорски салон, май.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума