Ама знае ли се, че са цигани? То аз не виждам по какъв друг начин могат да се съберат 50 човека на едно място да се бият в Германия.
Не е сигурно и може да е малко неправилно от моя страна да се изказвам така , но съм почти убедена че са се били цигани.
(:
30 Jun 2007 16:57
prokletnica Мнения: 6
Geri написа:
yurukov написа:
Ама знае ли се, че са цигани? То аз не виждам по какъв друг начин могат да се съберат 50 човека на едно място да се бият в Германия.
Не е сигурно и може да е малко неправилно от моя страна да се изказвам така , но съм почти убедена че са се били цигани.
Жалък опит да прикриеш расисткото в себе си
Ебавам се, мноо ясно че са били цигани. Само ни създават лошо име, дееба измет гадна.
Madness is the gift that has been given to me.
01 Jul 2007 0:12
yurukov Мнения: 1370
Всъщност не - не се имам за расист, но не извинявам циганите за липсата им на основна култура и желание за развитие. Не смятам, че щом е имало бой тук, значи непременно са били цигани. Преди няколко години чух за бой между едни от Хасково и едни немци и познайте какво стана с нашите момчета. Смятам, че са цигани обаче защото посмъртно не можеш да събереш 40 българи на едно място за бой. Купони и кръчми - да. Един двама да се сбият - да. Но толкова много хора на едно място да се мелят е напълно изключено.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума