Znaete li njakoi magazin za laptopi s namalenia za studenti?
Автор
Съобщение
06 Nov 2007 12:25
mirkata Мнения: 97
Zdraveite,
edin priatel doide naskoro v Germania i me popita dali ima magazini s namalenia za studenti.
Az sum vijdal niakoloko, no ne znam dali laptopite tam sa po-namaleni ot tezi v obiknovenite online shopove. Da ste chuvali za njakoi jak magazin?
miro
Idiot Confusion Device: Click me
06 Nov 2007 15:20
Geri Мнения: 301
Аз мога да посъветвам от личен опит какво да направи. Може да намери много изгодна оферта за лаптоп ако е без уиндоус. Моят беше такъв. Имаше Дос и Дарк ми инстална уиндоус-а. Вярно че си поиграхме няколко дена с качването му и разните програмки, но спестихме най-малко 100 евро. Така че с две ръце съм за покупка онлайн (примерно по праиз ферглаих) без уиндоус.
Гери написа: "уффф ти имаш всички шансове да влезеш в топ10 на най-големите хейтъри дето познавам Smile
всеки, който си направи труда да ти поглене 3те поста досега ще види, що за стока си Smile
след 1 година като ти изтече гаранцията на лапточето, ще си говорим пак Smile"
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума