Един въпрос дето ме мъчи отдавна...Защо така вече като че ли никой не посещава и не пише във форума? Едно време беше толкова по-интересно.Аз си имам моя теория, но ми се ще да чуя още мнения...Ако все още някой чете тук
(:
02 Dec 2007 21:41
yurukov Мнения: 1370
Ами не знам Гери, По принцип проблема е, че се наредиха няколко инцидента и хората им писна. В началото беше много яко, но се появиха разни идиоти да пишат глупости. След това се вяснаха и разни сектанти. После започна да се пише много за политика. Интереса се загуби някак. Въпреки това по мое наблюдение доста хора до четат. Във всеки момент има поне 3-4 които висят тук. Аз напоследък пускам предимно обяви за работа и купони. Иначе повечето неща, които пиша ги пиша в блогът ми вече. Мисля обаче от сега нататък да ги пиша и тук.
Moje bi auditoriata triabva da se provokira po njakakuv nachin.
Idiot Confusion Device: Click me
03 Dec 2007 23:27
И аз мисля така, но не ми хрумва много по темата. Трябва да има инициативи от типа на това, което bgparty правят. Това ми хрумва. Просто не сме единни в градът. Опитах се да направя нещо с този форум, но ей на. Ако някой има идея на драго сърце ще я приложа.
Ако почнеш пак да пишеш аудиторията ще измре в нечовешки мъки....
15 Dec 2007 12:42
krum Мнения: 186
------
15 Dec 2007 13:19
ahu Мнения: 441
тук помията ти я изля основно.... религия, политика, лайна, религия, бог, смок, други влечуги, политика, религия... не знам с какво впечатление остават случайни посетители от други градове в германия - в DA студентите само от религия и политика се интересуват...
нищо чудно че се подготвя хайка с идеята да ни горят живи на площада пред пощатата (жалко че няма и чешма, тогава щеше да е типична селска идилия - поща, площад, чешма, хора горят и викат на клада... яко във френски стил)
yay, another useless post
+1 xD
mmmkey?
17 Dec 2007 8:00
Фонтаните може да ги пишем за чешми. Трябва ни само да опънем бесилки. Мисля си, че с идеи като онази културна вечер ще може да поразмърдаме мозъците на хората. Усещам, че на всички им се прави нещо, но има една апатия.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума