Форумът

Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    

Влез

Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години

Форумът Новини и предложения за Форума Malko sam nedovolen, Boianski!

Потребители писали по темата: yurukov, ahu, Niel
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Malko sam nedovolen, Boianski!
Автор Съобщение  

01 Feb 2006 0:55 Цитирайте
Niel

Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

Sega, az tai kato ne sam izvesten s agresiven harakter ili negativni emocii za tezi, koito me poznavat, molq da me izvinite za slednia posting, ama ve4e ne se sdarjam!

Brat mi, dragi mi admine! Very Happy Znam, 4e i na tebe vremeto ti e malko kut, ama gledai po 4esti4ko da si otvarq6 datenbanken-a. Popro4etoh nqkoi temi, deto ama izob6to ne sa za too forum! Nqkoi mudreci tuka (da ne spomenavam koi - te sami si znaqt), bilo 6tot si nqmat rabota, bilo 6tot ne sa ebali ot skoro i za tva sa qko frustrirani, postvat prostotii po adres na drugi hora i celia too masraf, v ob6ti linii, bi mi bil prez huia, ako ne staa6e duma za moi aver4eta! Ta po su6testvo - Boqne, du6o nepokvarena - var6i si adminskata rabota i mahai maloumnite temi4ki na selskite, hakani s kompleksi user4eta ovreme, da ne se nalaga da stanem na kulbeta v too Darmstadt! Evil or Very Mad

p.s.: Ako nqkoi se e po4uvstval zasegnat - na4i ima za6to!
Pozdravi,
Va6 Dani Very Happy

Art is the lie that makes us realize the truth. - Pablo Picasso

01 Feb 2006 1:41 Цитирайте
yurukov

Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес

Дани, и да се засегнат, тяхна си работа, без това доста хора са обидили яко. Да ти кажа през последните няколко часа, ти си вече 5-тия дето ми обръща внимание на този въпрос.

Всичко това се случи, защото аз не очаквах да се стигне до такива простотии и особенно толкова рано. Затова оставих всички да си правят каквото си искат в "Простотии" и даже не им четох темите. Само че днес ми казаха за това и доста мислих за генерално решение, защото ако започна да трия всяка простотия, която казват, трябва само на компа да стоя и не става. Затова предималко блокирах достъпа на няколко индивида дето са особенно брутални (rZ, Kum4oVul4o и Skarhead_dms) и направих регистрацията да е със одобрение. Така няма да влизат хора които не познаваме или които знаем, че само пишат простотии. Искрено се надявам, че това ще подейства, защото исках форума да е свободно място, което всеки да говори каквото си иска. Но изглежда не може и трябва малко цензура.

В тази връзка, махнах част от темите в които са писали ония. Ако някой има плаквания за кофти постове - да ми прати мейл или ЛС (като го активирам) и ще оправим нещата.

02 Feb 2006 0:42 Цитирайте
ahu

a ne6to kato warning msg 6te ima li predi krainata administrativna mqrka? Rolling Eyes
poneje ponqkoga malko se ulisvam v hlebeneto Embarassed edna studena voda (i bira 6te svar6i rabota) bi do6la dobre Wink

mmmkey?

02 Feb 2006 2:46 Цитирайте
yurukov

Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес

Very Happy Да ahu, ще има. Тази вечер ще влюча ЛС-тата и през с тях ще предупреждавам. Ще напиша точно как ще става в новините. Разбираш ли, опитвам се да създам някакви правила по които да върви форума, но съм малко нов в това, затова ми трябва време да се окопитя. Ония ги изключих, защото искренно се оляха. Ако има оплаквания за теб, ще се раберем помежду си, ок? На кво ти прилича

Не искам да въвеждам едва ли не точкова система за предупреждения, защото тук сме си свои. Поне повечето. Така че ще гледам да съм коректен. Само гледай много да не се отнасяш, че има някой доста закачливи. На кво ти прилича

И наистина ще е добре да ми кажеш кой си, защото още не знам и това не ми е приятно, ако ме разбираш.

02 Feb 2006 3:09 Цитирайте
ahu

nema pubuemi, ke ti pratq CV На кво ти прилича (po-skoro mail s trite imena i snimka Razz ) ama tfa kat se pribera v nas ^_^
ina4e az sam da ima red i distziplina, dori v 'Prostotii' Shocked Surprised estestveno govorq za amatiorski proqvi ot roda na 'maikata i lqlqta s edi kakvo si i koi si edi kade si' n00b0s На кво ти прилича

mmmkey?
      Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Форумът Новини и предложения за Форума Malko sam nedovolen, Boianski!
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума

Нагоре  

Страница 1 от 1
Идете на: