Забравете за EasyFly! (ако изобщо сте ги чували де)
Автор
Съобщение
11 Feb 2006 17:28
alkoholiganka Мнения: 192
Easy Fly - така се казва фирмата, която организираше изгодните полети до софия и пловдив се оказа поредната измама. Куп българи от берлин са загубили парите си, "офиса" на EasyFly е закрит, сайта - също и парите са потънали с тях... Ако все пак някой си е бил купил билет да лети с тях - съжалявам много, не си прави илюзии, ами звънни да се напием от мъка.
11 Feb 2006 17:32
yurukov Мнения: 1370
Поредната BEXX AIR.
Трябва да направят нещо по този въпрос, че може да стане като с ония банки-пирамиди
Както вече писах, говори се, че шефката е една и съща. Чудя се, няма ли кой да ги съди тия хора.. Колко пари прибраха и изчезнаха. Сега на сайта на министерството по транспорта пише, че тази фирма никога не е регистрирана и няма право да лети и т.н. Що не го написаха поне малко по-рано.. Ма то е ясно защо де.
11 Feb 2006 18:15
Afu-Ra Мнения: 341
Много ми е интересно... кои "те" трябва да направят нещо? Хората, които са били излъгани трябва да съдят компанията, не държавата! Естествено никой не си и помисля да се занимава, защото му е ясно докъде ще стигне с нашата съдебна система.
... if it's to be then it'll be ... but not before it's time ... it may not come when you wanted ... but it will be on time ...
11 Feb 2006 18:24
yurukov Мнения: 1370
Ами ако се изнесе информация кои са собствениците, може и до там да се стигне Аз си спомням, че беше тръгнало някакво движение да се съди BexxAir но не знам какво стана. Иначе последнието са си писали, че искат да ни "компенсират" - http://www.bexxairflights.info/
Добре де, казах, че най-малко министерството можеше да се сети да не дава информация за фирмата - след дъжд - качулка. Много се шумеше около тях, но не стана ясно, че са незаконни. Абе здраве да е.
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
ФорумътПътуване Забравете за EasyFly! (ако изобщо сте ги чували де)
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума