"We apologize for the inconvenience...
Pandora is temporarily down for scheduled service improvements.
Please check back soon... and enjoy the music! "
Фанах ги аз. От колко време си викам, че искам да си го пусна това радио, но все се намира нещо друго твърде интересно в плейлистата ми и си викам "всяко нещо с времето си"
Тази сутрин, изпълнен от порива да опознавам нови светове, се втурнах към блога за дерзания интернет адрес на ПАНДОРА. Сега най-отчетливите заобиалящи ме шумове са монотонното издухване на струята въздух охлаждаща процесора на вехтия ми компютър и леко приглушеното потракване по клавиатурата, от което изпитвам физическо удоволствие подобно на галенето на нещни гърди.
Но както казах по-горе : "Всяко нещо с времето си"
Можете да видите още един впечатляващо привлекателен интернет адрес свързан с шоу бизнеса. Това е
http://www.liveplasma.com/, а там може да намерите интерактивна карта на любимите ви музикално банди. След като ги номинираха в класацията за най-значими интернет проекти, съставена от гениалния екип на BBC, LivePlasma обещаха и категоризация на филми. А ако идеята ви хареса, можете да изпозвате engine-а и да си направите своя собствена интерактивна карта. Примерно за видовете алкохол, които познава човечеството.