абе тоя рефреш много ме нерви, всичко постоянно се мени, повече от 5мин не издържам във форума. знам, че е за чат-а, ама просто си казвам кво не ми харесва.
16 Feb 2006 19:18
yurukov Мнения: 1370
В какъв снимсъл всичко се мени. Ако имаш впредвид, че страницата се мени - значи се ме хванал да правя update. Иначe refresh-a го направих сега на 30 сек. и на 5с. когато си си отворил чата.
ами като си отворя няколко страници от форума във Firefox-а, и все се рефреш-ват, нямам предвид, че страницата се променя. Сега на 30сек не е толкова натрапчиво, но ако можеш нагласяш отделно рефреш-а на чата и на форума, според мен ще е по-добре като не си в чата да го направиш с повече секунди, поне 1мин. Не виждам смисал на всеки 30 сек, да рефреш-вам. В гмайл-а има, можеш да получиш ново писмо, но за тук незнам.
16 Feb 2006 22:40
yurukov Мнения: 1370
Ами тук на 30 сек. получваш чат съобщенията от послените 30 сек. Когато влезеш в чата, новите идват на 5 сек. Чакай да видя дали съм те разбрал - да не би да ти се refresh-ва цялата страница заедно с форума. Не трябва да е така. И аз съм на firefox. Трябва само леко да ти примигва тага отгоре при проверката за обновляване.
да бе примигва ми, не е като истинксия рефреш, ама аз най-често отивам на актуалните теми, отварям ги всички като нови tabs и тогава да гледаш как се менят ама няма значение, сега е ок аиии
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума