Визка, а ти как може да си си сложил този долен и невъзпитан фен на Ливърпул. Не мислиш ли, че най-малкото обиждаш феновете на Милан в този форум, а те не са малко.
Disce quasi semper victurus vive quasi cras moriturus. Carpe diem!
Тоя подпис "Приятен ден, Боян" ми звучи адски... абе всеки път като го чета и все едно "Много ти здраве, дгд, Боян" или нещо подобно
visio написа:
Имали значение, внимавай обаче да не яадосаш шефчето
alkoholiganka : Що бе Лора, аз от учтивост съм го сложил. Учтив съм като ония виц да учтивия лос.
visio : Може да си забелязал, но аз много трудно се ядосвам особенно от базици, но стига да са към мен. Гледай само какво става ако някой "захлеби" rozichka
Гледай само какво става ако някой "захлеби" rozichka
коя е rozichka и какво ще стане
mmmkey?
27 Feb 2006 18:55
alkoholiganka Мнения: 192
Цитат:
yurukov написа:
Гледай само какво става ако някой "захлеби" rozichka
коя е rozichka и какво ще стане
Аз ше ти кажа - тогава Аху ше е рааааус, аху ше е раааааааус! Ля ля ля
27 Feb 2006 19:00
ahu Мнения: 441
аз мисля да я хлебна тайно и да натопя някой друг
mmmkey?
28 Feb 2006 14:35
visio Мнения: 41
ahu написа:
аз мисля да я хлебна тайно и да натопя някой друг
Mnogo filmi maina.
Bojane tova ne e fen na Liverpool. Niama da ti kaja oba4e na koi e. Svali si snimkata i ja ygolemi. Taka ste vidish na koi e. A ako vse pak tolkova te interesyva ste ti kaja li4no. Imam edin vapros kam teb - kakvo obsto imaha fenovete na Milan tyk? Predpolagam 4e e zaradi finala na shampionskata liga. Sega Milan si imat dryg vrag. Ne mislia 4e Liverpool im e tolkova omrazen otbor. Vse niakoi triabvashe da zagybi.
A sega na drygia Bojan - izobsto ne sam si go i pomislil 4e se jadosvash lesno.
Samo si drankah glyposti.
28 Feb 2006 21:46
Kum4oVul4o Мнения: 140
TVA E 100% FEN NA FEYENORD
28 Feb 2006 22:02
yurukov Мнения: 1370
visio написа:
A sega na drygia Bojan - izobsto ne sam si go i pomislil 4e se jadosvash lesno.
Samo si drankah glyposti.
Bo,to se vijda i bez da ugolemqvash 4e e na FEYENOORD,skivai emblemata
01 Mar 2006 0:14
visio Мнения: 41
Това за локото ще си замалча и ще се направя, че не съм го видял, защото май няма смисал да повтарям вече казани думи. Само ми кажи защо намеси Локомотив Пловдив в цялата тази бъркотия?А на Кумчо Вълчо му пишем 6 за правилния отговор.
01 Mar 2006 0:53
Kum4oVul4o Мнения: 140
De da beh takyv otli4nik i v U4eneto:)
01 Mar 2006 2:01
_|_VAL_|_ Мнения: 362
Kum4oVul4o написа:
De da beh takyv otli4nik i v U4eneto:)
по-добре не си пожелавай мноо 6-ци тука
Ezekiel 25:17 - " The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee."
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума