From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
01 Mar 2006 2:09
gonzich Мнения: 42
гери, горе-долу е така
02 Mar 2006 21:03
eva longoria Мнения: 134
Онбашията написа:
Спешно отделение е супер як
Айде да ми го дадеш,че отдавна го търся,плс
В замяна другия път помагане,когато играене на замъци
Life is not measured by the breaths we take,but by the moments that take our breath away
02 Mar 2006 21:04
А иначе аз гледам Alias,доста е як
Life is not measured by the breaths we take,but by the moments that take our breath away
03 Mar 2006 3:04
Онбашията Мнения: 169
Спешното го има във видеотеката Може зимане и гледане. Иначе за замъците - 100 % 0 помагане знам те аз !!
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
03 Mar 2006 22:53
Айде айде...Се едно последният път не ти помогнах
Какво да направя,че точно,когато трябваше не ми се падна клостър,ми само някви тъпи завои
04 Mar 2006 18:35
Geri Мнения: 301
Oнбаши,
къде изчезна предишния ти аватар. Радваше окото. Не мога да кажа същото за този в момента (лично мнение)
(:
07 Mar 2006 14:27
yurukov Мнения: 1370
Абе я някой да ми препоръча някакво сериалче, защото на мойте нещо им изгледах старите серии, а новите идват доста бавно.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума