Форумът

Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    

Влез

Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години

Форумът Впечатления Чашата преля

Потребители писали по темата: Geri, Makedonski, yurukov, Dickinson
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Чашата преля
Автор Съобщение  

06 Apr 2006 23:22 Цитирайте
Geri

Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес
Изпратете лично съобщение

Това е водещото заглавие на Стандарт днес.

http://www.standartnews.com/archive/2006/04/07/scenario/index.htm

Посегнаха върху свободното слово и върху човек , който наистина разбира от работата си.

Само да напомня. Това е журналиста , който направи репортажите за издевателствата в софииския затвор и продаде колата на филчев.

Цялата тема е списана подробно и е интересно да се прочете.

(:

06 Apr 2006 23:48 Цитирайте
yurukov

Ами ако е настъпал нечии мазол не се учудвам че са го огърмяли. Но не смятам че това е посегателство върху "свободата на словото". Последното се случва ако държавата го беше гръмнала или осъдила, както стана с румънските журналисти които снимаха със скрита камера митниците. Тук става по-скоро въпрос за нечии лични проблеми. Може би подготвят някакъв нов репортаж който ще подразни определени хора.

С две думи има много "може би" и само може да спекулираме кой го е направил. Интересно ми е какво ще изрови полицията. Те като искат могат доста добре да работят.

22 Apr 2006 16:01 Цитирайте
Dickinson

ще намери МВР грънци...той Румен Петков освен закон за доносничество и атаки срещу Болен Лидеров друго не е направил

Вечната черна овца

25 Apr 2006 10:40 Цитирайте
Makedonski

Вижте профила на потребителя  

welcome to the club

едва ли може да се каже, че чашата била преляла, защото ако беше така, то тя отдавна вече ври и кипи - спомнете си наближаващи 200 убийства и много побои, голяма част от които от кадри на мвр и защитавани от политици (последно - чората)

гери, просто е време или да се замислиш и следиш по-отблизо кой какво говори и какво прави, или просто да си кажеш "живота продължава" и да му теглиш една псувня - както правят масово хората тук - признак на ограниченост и простотия. съжалявам за думите, но е крайно наивно да казваш, че чашата преляла - не е нито първия, нито последния случай

25 Apr 2006 15:51 Цитирайте
Geri

Makedonski написа:

гери, просто е време или да се замислиш и следиш по-отблизо кой какво говори и какво прави, или просто да си кажеш "живота продължава" и да му теглиш една псувня - както правят масово хората тук - признак на ограниченост и простотия. съжалявам за думите, но е крайно наивно да казваш, че чашата преляла - не е нито първия, нито последния случай

Марто,
израза не е мой. Просто такова беше заглавието в Стандарт , което цитирах. Моля прочети поста ми по-внимателно. Иначе разбира се , че няма да е нито първия нито последния път. Не че се обидих но мисля ,че достатъчно отблизо следя това което ме интересува и съответно по-интересните неща (СПОРЕД МЕН само разбира се) ги пускам за дискусия тук. Та така прекалено наивно е да си мислиш ,че аз си мисля ....

(:

25 Apr 2006 21:27 Цитирайте
Makedonski

Вижте профила на потребителя  

да, извинявай. отново малко емоции изразени по неправилен начин. когато прочетох първия път поста, си беше внимателно. сега погледнах за добавката на пепелов, обаче ми се беше понасъбрало от някои нови мизерии

май няма какво да кажа, за да се оправдая Embarassed
      Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Форумът Впечатления Чашата преля
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума

Нагоре