АШТУНГ
gesellschaftliche Untersuchung, keine Gewaehrleistung
der Verfasser dieser Rubrik uebernimmt keine Verantwortlichkeit fuer die unten geschriebene Geruechte
слух Фалерката изобщо не е в БГ. Спотайва се мръсникът в WG-то на Geri и Eva Longoria докато мъжете им липсват...
факт DM markt е бил разбит и ограбен вечерта след "заминаването" на Фалерката. Липсват 5 пакета спагети, 5 fix-чета, вазелин, ароматни свещи и всичко от щанда с презервативи. Записите на камерите показват само сравнително нисък младеж, не особедно пъргав, светещ си с Motorola V3, очевидно Black Edition.
conspiracy Geri, Eva Longoria, Фалерката и бурканче вазелин? работата според мен си е пределно ясна, аз днес отивам да слухтя около WG-то им. Надявам се, че ако дочуя вик издаващ боц-анален да не е на Фалерката
слух yurukov тайничко се е клонирал
на улицата се говори дори за планове за цяла армия от админи
факт неизвестна личност на име юруков притича из форума всявайки смут и паника сред мес(т)ното население. Излезе специално неделно издание на Darmstadt Nixgemeine със заглавие "Двама админи? А сега на къде?" и подзаглавие "Armageddon? Yurukov launch detected!"
conspiracy yurukov тайничко се е клонирал
дори най-възрастния от клонингите има вече жена и 2 деца. след кратак теологично-морално-деспотично-уклончиво-социалистино-разгорещен разговор женения yurukov е изпратен в USA, така че докато единия спи, другия да бди
слух тайна любов между видните Diebursch-"членове" Metala и Gioreto? звучи невероятно и гадно, но в последно време се спекулира много, носят се слухове че всичко е почнало след като са се "омъжили" в света на WoW (Бел.ред. World of Warcraft)
факт ahu завари гореспоменатите в стаята на Metala на тъмно, на леглото му. (с дрехи обаче)
conspiracy дали тепърва са щели да разкъсат дрехите обзети от буйна страст или току що са се облекли, не знам и не искам да знам.
факт 2 Gioreto купи 2 големи надуваеми легла за двама
conspiracy за какво и кого е второто не се знае, народа го е страх да слухти да не изгори в тъмното
слух ahu е единственото живо същество на тази и още няколко познати и непознати планети, което може без особедни усилия да поддържа състояние на вакуум в черепната си кухина
факт всеизвестно е, че главата на ahu е куха, т.е. има едно от условията за вакуум, остава въпроса, как успява....
conspiracy близък източник от обкръжението на ahu спомена нещо че ahu има планове да зареже учението и да се захване с някакъв бизнес. предвид вакуумните му опити, мога да предположа (дори и пари да заложа) че целта е да наложи монопол в междузвездните полети и транспортни услуги. има кухина, постигна състояние на вакуум, ако успее да направи и една черна дупка и да се научи да я използва, всичко си идва на мястото...
to be continued...
P.S. no offence
P.P.S. ahu не го е писал това, само му го дадоха да го post-не