Na men mi haresva oblojakata mnogo e ideina:) A pak pesni4kata e priatna i relaksirashta..
(:
04 Jul 2006 23:53
Afu-Ra Мнения: 341
Респект.
Яко макар и носталгично. Напомняш ми за Еньо Мориконе... Доста във филм вкарва!
... if it's to be then it'll be ... but not before it's time ... it may not come when you wanted ... but it will be on time ...
05 Jul 2006 12:29
arterybg Мнения: 242
deleted
06 Jul 2006 20:40
erdtek Мнения: 188
благодаря на всички, надяван се, че поне малко ви е харесало. Не знам кой е Енио Мориконе, но предполагам, че прави добри неща
06 Jul 2006 20:51
arterybg Мнения: 242
Парчето е вълшебно... давай в същия дух
dd..
07 Jul 2006 3:17
Afu-Ra Мнения: 341
Еми слушал си негова музика 100%... Свали си Chi mai a.k.a. Le Professionnel и Ecstasy of Gold, ще се сетиш
... if it's to be then it'll be ... but not before it's time ... it may not come when you wanted ... but it will be on time ...
07 Jul 2006 15:35
ahu Мнения: 441
готино, но защо името е на английски
mmmkey?
07 Jul 2006 16:38
yurukov Мнения: 1370
Всъщност това е добър въпрос. Мисля си, че разбирам защо Ники го е кръстил на англииски, но и аз си мисля че на бългаски може да се намери заглавие което да има същата окраска и дори да звучи по-добре .
Според мен няма абсолютно никакво значение на какъв език е името. Озаглавяването на музиката е чисто и просто суета така или иначе...
07 Jul 2006 16:55
yurukov Мнения: 1370
И да, и не. Заглавието ти дава началната нагласа преди да чуеш песента. Нещо като подготвяне за музиката. Дава ти представа за усещането на музиката. Ако една песен е наименувана неправилно, няма ли да се почусваш странно като я пуснат - ще си помислиш нещо от рода - това пък какво има общо.
В случая името е подходящо, но коментавра беше, че може да се намери нещо подобаващо на български.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума