Във WGто сме аз, един еразмус испанец и един украинец, който ако се вясне на месец веднъж е чудо. WGто е от малките, но е добре обурудвано и атмосферата е добра. Ако има заинтересувани за ми пишат на boyan@yurukov.net
Между 24ти до 2ри миналия месец мейла ми беше блокиран и ако някой ми е писал му се е връщало съобщение за грешка. Ако някой се е интересувал моля да ми прати пак мейл.
Пропуснах да спомена параметрите - 178 евро без тока с всичко останало, 8 за нет, 12-13 квадрава стая и около 20-25 квадрава обща ставя. Има си всичките му готварски глупости, но няма телевизор. Ще си делите с испанеца една баня и килер. На 15 минути пеша от унито е. 7 с колело, 5 с автобус H. Наблизко има басейн, спортен комплекс и разни горички, да не говорим че е най-голямато общежитие в Darmstadt и има купони почти всеки ден.
Това го пища за тези които не знаят какво е Karlshof.
ФорумътОбяви Свободна стая в Karlshof от 1ви Септември
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума