Абе не ми е ясно какво става, но в общите условия пише че ми усигуряват 99.9% uptime. Това разбира се си е ракламен трик, но дори и някой да се заяде в съда, те спокойно могат да кажат, че 0.01% от една година е около 4 дни а сайта ми не е работилк толкова събирателно.
Както и да е, аз и да искам не мога да се заяда, защото не мога да тръгна да ги съдя. Просто се надявам, че няма да има проблеми по-нататък. Това което мога да направя е като започне да ми привършва договора, да преместя всичко на друг ISP. Вие разбира се няма да усетите нищо, защото домейна си е същия, но смятам просто следващия път да гледам review-тата по-добре.
Но всъщност като погледнете всичко обективано, колко пъти ви сее случвало да не може да отворите news.bg - на мен лично поне 4 пъти за последните 3 месеца и последния път беше за 3 дни. Всички имат такива проблеми но просто някой са по-добри в оправянето им.
Това което зависи от мен е когато стане нещо такова, аз да се старая да пусна сайта в действие възможно най-бързо след това. Нямам намерение да става като bgstadt.de - каквото и да стане, аз смятам да си поддържам сайта активен още дълго време.
Така че дори и да го видите като неактивен, може да разчитате на това, че скоро след това ще го активирам.