Влизам си в колата а отвътре звучи яко чалга. След моето добър вечер музиката се смени на мадона и неиното замразнал ... Е много се накефих
(:
24 Jan 2006 15:21
yurukov Мнения: 1370
Браво на пича. При мен обикновенно слушат радио City, а това ме кефи. Просто си ги знам и само с тази фирма си пътувам.
26 Jan 2006 3:16
dark
моя любим бакшиш слуша хард рок и метал в кошницата си ама напоследък карам и не ми се отдава да го срещна
27 Jan 2006 10:27
Dickinson Мнения: 222
При нас слушат Фреш.ама най-вече диспечерката
27 Jan 2006 15:23
eva longoria Мнения: 134
Еми при нас в Сф слушат всичко,един път даже се возих с един пич,който слушаше Адреа Бочели - направо не ми се слизаше
30 Jan 2006 15:14
Онбашията Мнения: 169
Дарк, да не е оня с черната лада бе
Иначе като се качиш при циганина бакшиш, смърдящ дебел и грозен с димяща арда качак в устата, която все пак не може да потуши неговата миризма, не се казва добър вечер, а " Я смени музиката бе ! "
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
30 Jan 2006 15:16
Geri Мнения: 301
Онбашията написа:
... не се казва добър вечер, а " Я смени музиката бе ! "
hihi da ne ti se nalaga
(:
30 Jan 2006 15:18
Е кво да не ми се налага.. налага ми се секи ден щото аз постоянно се разнасям в бакшиши понеже трябва денонощно да пия и не мога да си карам колата.
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
30 Jan 2006 15:19
Geri Мнения: 301
Онбашията написа:
Е кво да не ми се налага.. налага ми се секи ден щото аз постоянно се разнасям в бакшиши понеже трябва денонощно да пия и не мога да си карам колата.
Imah vpredvid te sami da se seshtat
(:
30 Jan 2006 15:22
Ее няма бе, къде ше се сети тоя. Тоя никога няма да се сети квото и да било. Трее се блъсне по таблото на колата и да се каже " Аре смени музиката бе капут ! "
30 Jan 2006 17:53
dark
как ще се сети? дори и да предположим, че има малко акул в главата като види любен и ще пусне най-дивата чалгия... то му тича
30 Jan 2006 19:25
Я лапай бе парцал.
Лакоми глупаци! Хахах, нека дигнат цените. Нека се надяват, че ще дигнат цените и ще има "отлив, но за кратко". Да видим колко коли ще останат, след като един километър стане колкото в Германия.
Ще ми ядете кура тъпи, лакоми, алчни бакшиши. Не стига, че правят илядо и повече на месец с въртене на геврека — около три пъти повече от гимназиален учител — ами са и недоволни. И искат повече. Обаче няма, няма-а-а-а, ще лапате точно един такъв мазен и немит кур, какъвто натискате 12 часа върху седалката. Ще има отлив на клиенти, ще трябва да си продадете кошниците и да се хванете на истинска работа.
Да (и ще) го духате, както ще го духат и лакомите копелета по морето.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума